Svenska
Blog
Vernissagen är avklarad

Vernissagen är avklarad

Sådär, nu kan jag slappna av och ta det lugnt ett tag. Vernissagen är över och utställningen är igång. Det kom väldigt mycket folk under de 5 timmar som tillställningen pågick. Det dracks vin, det åts tilltugg och det pratades en jäkla massa. I år slapp jag tappa rösten dock, vilket är positivt när man ska hålla långa föredrag om tavlors syfte och betydelse.
Träffade även 3st GR-medlemmar. Matlen var en lång Göteborgare som var väldigt trevlig och som framförallt delade med sig av sina intryck på ett sjysst sätt som jag uppskattade. Därefter så kom Rinzler, som jag träffade första gången redan på förra årets utställning. Han gillar fåglar av någon okänd anledning, men tycks oxå ha en förkärlek för lite svartare humor(vilket jag uppskattar). Sist dök Likdel upp, och vi slängde lite käft ett tag om vissa försenade "projekt" och annat smått. Tyvärr så var jag lite väl drucken vid det laget, men det var trevligt likväl.
Jag filmade en slarvig liten snutt inne i galleriet med min mobil, så att jag kunde dela med mig till er som är intresserade. Ni hittar klippet via länken:
http://youtu.be/jUdyD2D2sEM

HQ