Svenska
Blog
Jag har blivit med Wii...

Jag har blivit med Wii...

Ja, till sist så föll jag för det. Jag vann en tradera-auktion och väntar nu på ett Wii med en mssa spel. Jag var helt övertygad om att jag aldrig skulle köpa någon Wii eftersom jag redan hade en PS3 och en 360, men framförallt så var bismaken och besvikelsen från gamecuben alldeles för stark för att återigen chansa på Nintendo.
Jag hade både PS2 och den ursprungliga xbox:en, och bestämde mig för att skaffa gamecuben främst för resident evil 4 som skulle vara "exklusiv" för just den konsolen(vilket den inte var särskilt länge). Nu köper jag ju inte en konsol för endast ETT spel, men då lyckades jag ju övertyga mig själv om att klassiker som Mario och Zelda var ju grymma och de lätt skulle rättfärdiga köpet. Super Mario Sunshine var ett skämt som jag inte uppskattade. Wind Waker var riktigt bra, men kändes lite väl strömlinjeformat och saknade spelmässigt djup. Den största överraskningen var Metroid: Prime som jag älskade. Men, tre spel var inte tillräckligt för att göra mig nöjd med kuben som istället fick stå och samla damm.

Nu har det dock gått ganska lång tid och senil som jag är så glömmer jag bort och förtränger dåliga erfarenheter för att skapa utrymme för nya förhoppningar och drömmar. Jag är grymt sugen på Super Mario Galaxy 1&2, samt nya Zelda, Muramasa och Super Smash Bros Brawl.

Det jag vill be av er snälla GR-medlemmar är nu att tipsa mig om hur jag maximerar min upplevelse i form av tillbehör osv. Har wii 5.1-ljud och vilken kabel behöver man i så fall? Hur får man bäst bild på en större plattskärms-tv med wii? Motionplus, hur funkar det och behöver jag det? Minneskort, hur stort och hur många?
Var inte blyga, hjälp mig att uppskatta min Wii!

HQ