Svenska
Blog

Top 6 - Spelköp i år

Skrivet av ZchmeKko den 23 december 2010 kl 14:02

Jag tänkte först göra en lista på vilka spel som varit bäst i år men kom fram till att jag har spelat alldeles för lite nya spel i år för att kunna göra det. Istället så slängde jag ihop en lista på de spel jag har köpt i år, gamla som nya.

6 Star Wars Battlefront 2 - Ps2

Jag har alltid gillat Star Wars och Battlefront-spelen speciellt, men har fortfarande aldrig ägt tvåan. Mitt exemplar av ettan är bokstavligt talat sönderspelat - Det är knappt spelbart på grund av att jag spelat det för mycket. Då köpte jag tvåan i början på året, mest för att äga spelet. För att vara helt ärlig så har jag knappt spelat det men det är bra att ändå ha det.

5 Metroid Prime Trilogy - Wii

Other M blev en fet besvikelse för mig. Det var för kort, inget utforskande och Samus kunde aldrig hålla mun. För att släcka min törst efter Metroid köpte jag då istället Metroid Prime Trilogy där jag fick tre mästerverk till priset av ett. Bara det första Prime är värt den summan så definitivt det mest prisvärda inköpet i år. Har än så länge bara hunnit genom halva boxen så jag kommer definitivt ha mycket Metroid kvar nästa år.

4 Super Smash Bros Brawl - Wii

137 timmar Brawl har jag spelat på mitt Wii sedan jag köpte det i somras, den mesta tiden med andra. Bara det ger det en plats på listan. Brawl är det bästa party-spelet man kan äga och gör lan-partyn så mycket roligare. Några minuter efter att jag köpt Wii, får ett sms; När köper du Brawl?

3 Transformers War for Cybertron - Pc

War for Cybertron är det första spelet jag köpt som nytt sedan Dawn of War Soulstorm (2008) Spelet är asbra och har gett mig massor av roliga speltimmar men det markerade också en sorts "vändning" för hur jag köpte spel. Nu ville jag ha spelen direkt på release-dagen och inte vänta på att priset blivit nedsatt vilket har resulterat i mer nöje av spelen då de inte blivit spoilade eller liknande innan jag köpt dem.

2 Donkey Kong Country Returns - Wii

Den tredje December damp apduon ner i brevlådan och gav mig en spelupplevelse utöver det vanliga. Härliga retro-känslor blandades med nytt material och resultatet blev otroligt bra. Skitsvår men samtidigt belönande plattformsperfektion med spelvärlden bästa apor, sign me up!


1 The Legend of Zelda The Wind Waker Limited Edition - Gamecube

Mitt absoluta favoritspel + världens bästa spel med en remake. Nuff Said.

Top 6 - Spelköp i år

Vilket var erat bästa spelinköp i år?

HQ