Svenska
Blog

Veckans fynd

Skrivet av ZchmeKko den 8 januari 2011 kl 19:51

2011 började inte bra. I slutet på förra året sa jag till mig själv att försöka skära ned på spelköpandet. Jag konsumerar alldeles för mycket spel och upplevelserna blir komprimerade. Redan de första dagarna på året har jag spenderat 900 kr på spel, och 200 kr på film. Redan där sprack mitt "nyårslöfte". Amazon har en svinbillig rea och där gjorde jag några klipp på nya spel och årets bästa inköp (redan), Härskarringen-trilogin (de förlängda versionerna) boxen fick jag för 200 kr, helt nytt. Jämför man med priset här i Sverige (runt 1000 kr för alla tre) så kan man lätt konstatera att det är ett ordentligt kap. Jag köpte även Goldeneye 007 för 200 kr, Metroid Other M för 150 kr och slutligen Worms Battle Islands för 100 kr. Alla spel kostade ungefär hälften så mycket som i Sverige.

Tyvärr så stoppade inte köptåget där, någon dagar senare var jag i den "stora staden" Karlstad för att handla ett skal till Wii och datorhögtalare men jag kom hem med ingetdera, istället lite mer spel: Devil May Cry 4 för 49 kr (ospelbart på Pc), Ghostbusters (99 kr), Prince of Persia (49 kr) och slutligen Star Wars Battlefront 2 (99 kr), alla fyra spel är till Pc. Köpruschen avslutades med en Angusburgare och Pikmin 1 till Wii för 149 kr.

Sammanfattningsvis så har jag nu bränt 1100 kr på 8 spel, 3 filmer och en hamburgare.
Allt var otroligt prisvärt (speciellt filmerna) men samtidigt så känner jag att jag måste försöka tygla min spelkonsumtion och få pengar över till annat i livet.

Jag har nu i alla fall spel så det räcker ett bra tag och har har redan kanske gjort årets kap.

Har lyckas slarva bort sladden till mobilen så tyvärr ingen bild

HQ