Svenska
Blog

Pokémon Gold Walkthrough påbörjad

Skrivet av ZchmeKko den 16 maj 2011 kl 22:28

Jag har speltorka just nu, en rejäl sådan. Det finns verkligen inget spel i hyllorna jag känner för att spela. Därför tänkte jag dra fram en klassiker och valet föll på Pokémon Gold. (Eller "Guld") När jag väl börjat leta efter den gamla spelpojken i mina lådor kommer jag på att Guld/Silver-kassetten (Har någon hackad skit från Thailand) inte funkar längre. Då var jag tvungen att leka pirat i 2 minuter (Skäms på mig) för att få fram en emulator. När jag väl hade det på datorn tänkte jag att jag lika gärna kunde spela in det när jag väl hade chansen. Då föddes idén om en simpel walkthrough. Jag spelar i genom spelet, filmar det och lägger sedan upp det on ze Interwebz.

Jag har redan spelat in ungefär en timme men har än så länge bara hunnit lägga upp första delen pga. att min bror fick raseriutbrott när han inte kunde spela Minecraft. (En video på 15 min. tar ungefär en halvtimme.) Förhoppningsvis är 50% av spelet avklarat och upplagt efter helgen.

Har dock ett stort problem. Ju längre tid jag spelar in med Fraps ju större audio-lag får jag, dvs. ljudet syncar inte med videon och är någon sekund efter. Någon som vet hur jag kan få bot på problemet? Jag använder mig av Fraps 3.2.2 Retail Version.

Länk to ze awesomeness!

HQ