Svenska
Blog

Mest spelat i Maj

Skrivet av ZchmeKko den 31 maj 2011 kl 21:41

Jag är uttråkad och har slut på idéer, därav denna extremt oinspirerade blogg om vad jag spelat i maj månad.

Dirt 3
Det kom ju en hög med kvalitetsspel nu i maj, men det enda jag var intresserad var Dirt 3. Det är riktigt skoj, speciellt rally och Gymkhana. Multiplayern är ett plus också. Tyvärr körde jag mycket Dirt 2 innan (Tack vare Steams pre-order bonus.) så det blev lite "meh" när jag väl hade Dirt 3 i mina händer.

World of Minecraft
Det perfekta tidsfördrivet. Hugga sten, bygga hus, hugga mer sten, bli vettskrämd av creepers, hitta järn, bygga något helknasig byggnad, odla sockerrör och bli dödad av skelett. <3

League of Legends
Eftersom alla kompisar är snåla och HoN blev DDosat så styrde jag kosan mot Riot och LoL. Även om jag tycker att LoL är sämre än HoN är det fortfarande ett bra substitut, curse all those leavers bara.

Super Mario 64
I stort sett det enda jag spelat på Wii, i väntan på Skyward Sword. Fick en sudden urge att spela plattformsspel så jag pungade ut hela 90 spänn. (OMG!) Väl spenderade pengar dock, Super Mario 64 är fortfarande lika fantastiskt som alltid. Btw, borde inte Peach ha den där tårtan färdig vi det här laget?

Starcraft 2
Även om jag bara spelat i två dagar så är Jim Raynors återkomst något av det bästa jag spelat i år, bättre än Portal 2 och Dirt 3 tillsammans. Har inte kunnat kört online än dock, mitt trådlösa nätverkskort havererade igår.

Rayman
Efter att ha triumferat över Dracula i Castlevania gick jag på ännu en gammal klassiker jag har i hyllan, Rayman till Ps1. En superb plattformare som tyvärr är djävulsk svår, jag har lust att köra en kork i truten på Mr. Sax så han slutar skicka elaka noter på mig. -,-

Vilka spel har ni spelat mest i Maj?

Mest spelat i Maj

Where are you Bulbasaur??

HQ