Svenska
Blog

EA:s Presskonferens - Liveblogg

Skrivet av ZchmeKko den 6 juni 2011 kl 21:15

Microsoft startade E3 med ett sömnpiller, alldeles för mycket Kinect-trams. De revanscherade sig på slutet dock med Halo 4. Vill också passa på att ge DigiteX en stor eloge för att ha framfört live-bloggen mycket väl - den blev min livlina när åskan kom dundrande här och mina paranoida föräldrar genast stängde av allt.
Det blir nog ingen mer åska som tur är, så jag kan framföra Live-bloggen utan problem. Det är dock min första live-blogg, men det går nog vägen. Det värsta som kan hända är att min Internet dör.

Det är alltså EA som står på tur, den största spelutgivaren av dem alla. Vad kan man förvänta sig då, Mass Effect 3 blir ju höjdpunkten tillsammans med nya Need for Speed, SSX och såklart Battlefield 3. De kommer också visa upp sina sportspel samt förhoppningsvis även något nytt. Personligen ser jag mest fram emot Battlefield 3 och Mass Effect 3. Vad ser du fram emot?

Anyways, let's cut to the chase. Jag kommer se konferensen här
Livebloggen är till för de som inte kan/vill se eller hoppar in mitt i konferensen. Jag kommer uppdatera så mycket/bra som jag kan och jag hoppas att ni finner den godkänd. Konferensen börjar om 15 minuter.

21:25 - Fem minuter kvar, hype!

21:33 - Mass Effect 3 Trailer visas

21:34 - Nu visas Gameplay

21:35 - Jag har stora problem med min stream, tyvärr. Byter Stream till Gamespot

21:38 - Nu visas en riktig trailer för Mass Effect 3

21:41 - Nytt releasedatum för Me3 - 3 6 12

21:43 - Need for Speed The Run visas

HQ