Svenska
Blog

Nintendo ska..........sluta göra Zelda?!

Skrivet av ZchmeKko den 9 juni 2011 kl 22:41

Ett scenario från 5 minuter sen:

Jag surfar runt på Internet och hamnar på Zelda Universe för att kolla efter nya Skyward Sword-uppdateringar. Jag scrollar ner och hittar en artikel med namnet "Warnings of a future with no Zelda". Jag blir både förbryllad och orolig och läser artikeln för att sedan få mitt ansikte förvridet av ren fasa. Efter att ha läst artikeln en andra gång försvinner fasan, men jag är fortfarande aningen förbryllad. Varför?! Ska det vara ett skämt? Eller är det sant.......?

Artikeln handlade om en mening Miyamoto yttrade vid Q&A-sessionen nyligen på E3. Han sa att om inte Skyward Sword blev det bästa Zelda-spelet nånsin skulle det inte komma fler spel i serien. Han sa även samma sak om Starfox 64 3D. Jag antar att detta var ett skämt för att motivera teamen som utvecklar spelen, eller jag hoppas det i alla fall. I vilket fall som helst var skämtet otroligt idiotiskt dumt och korkat. Varför skulle man skämta om något sådant? Det är samma sak som jag skulle gå fram till dig och säga: Din familj är död, men så var den inte det. (:PPPpPpPpP) Skulle du skratta åt det? Nej, precis.

Miyamoto må ha gjort mycket fantastiskt under sin karriär, men detta var bara korkat. Om detta mot förmodan är sant slutar jag nog att spela spel, speciellt på Nintendo-konsoler.

Källa

HQ