Svenska
Blog

Då har man börjat skriva spelrecensioner

Skrivet av ZchmeKko den 20 juni 2011 kl 22:14

Japp, ännu en tråkig bloggtitel från min hjärna som för tillfället går på lågvarv. Detta blir en ganska kort och meningslös blogg för att jag inte har någon bättre idé och för att jag vill trycka in mer reklam för mig själv (Yes, I'm indeed an attention-whore)

Anyways, jag har fått väldigt tid övers nu på sommarlovet efter att jag nekats sommarjobb överallt. Den mesta tiden får jag spendera själv också, antingen jobbar/läser familjen eller så är de på andra sömnpiller till aktiviteter som t.ex. knattefotboll eller båtutflykter. (Jag har fobi mot vatten, yes. Don't make fun about it) Jag är dessutom pank, har ingen transport (Landet sucksss) och så är mitt nätverkskort till min ordinarie dator kaputt. Därför sitter jag nu med en hopplöst utdaterad Linux-laptop som endast klarar av att surfa på spindelnätet. Som tidsfördriv har jag då börjat skriva spelrecensioner, allmänt för att jag gillar att skriva och gillar spel. För tillfället är de bara på svenska, men inom en snar framtid på engelska (Siktar man på att jobba med ämnet i framtiden så gör man) och förhoppningsvis även i video-format längre fram. Jag ska nog inte hoppas på för mycket dock, först och främst är det minst en recension per vecka, jag har ett digert spelbibliotek (150+) att ta mig genom.

Nej, nu var det slutskrivet, länkar till recensionerna finns nedan. Kommentera gärna!

Super Mario Sunshine

Borderlands

PS Om någon undrar varför de är postade så tidigt är för att de skrivs kvällen innan, men då är jag för trött för att korrekturläsa, vilket görs morgonen därpå.

HQ