Svenska
Blog

Age of Conan gratis, Limbo till Ps3, Pc

Skrivet av ZchmeKko den 1 juli 2011 kl 21:38

Många trevliga nyheter idag, för alla typer av spelare och plattformar.

Till att börja med så har Age of Conan idag blivit gratis. Spelet är helt gratis och saknar månadskostnad, men istället finns en Premium-funktion som tillåter extra material för en viss kostnad.

Infinity Ward gör också om killstreaks i Modern Warfare 3 helt och hållet. Såhär svarade de på en fråga de fick på Twtter: "We changed the entire way the killstreak system works [in Modern Warfare 3]. I can't go into detail yet, but I will share when I can.". Förhoppningsvis balanserar man ut det hela.

Nintendo håller ett speciellt 3DS-event den 19 Juli. Det ryktas främst att de ska prata om 3DS TV som kommer till Europa. Förvänta er inte några stora utannonseringar här, men man kan ju alltid hoppas.

Media Molecule går iväg från Little Big Planet och vill testa något nytt. Detta sade de själva under en konferens nyligen. Vad de kommer att jobba med nu vet man inte, men förhoppningsvis något som är minst lika charmigt som Little Big Planet. Om deta är slutet för serien vet man inte, men troligtvis inte.

Limbo kommer till Pc och Ps3. Detta är en redan dagsgammal nyhet, men jag såg den inte här på Gr så jag postar den anyway. Utvecklarna själva konfirmerade det själva, de sade att spelet kommer till Psn och Steam nu i Juli. Något att se fram emot för dem som inte spelat detta mästerverk alltså.

Kommer troligtvis en liten update senare ikväll, så länge får ni hålla er till godo med detta.

HQ