Svenska
Blog

Space Marines är gudomligt!

Skrivet av ZchmeKko den 23 augusti 2011 kl 22:52

Kort blogg idag, då jag så snabbt som möjligt vill komma åter till årets hittills bästa spel.
Ja, demot till ett av mina mest efterlängtade spel i år, Space Marines, släpptes idag för allmänheten. Jag var, milt sagt, förväntansfull, speciellt efter att ha sett Totalbiscuit spela igenom det igår.

Såå, jag laddade ned demot och spelade igenom de två banorna på demot, som tog ungefär en halvtimme (Det är ju trots allt bara ett demo) och det enda jag har att säga är...herreeeguud så fantastiskt. Det känns sååå W40K, detta är spelet jag väntat på ända sedan jag började med figurspelet för en herrans massa år sen. Det är stenhårt tokröj hela vägen, med ketchup, ork-armar, jumppacks och chainswords över hela skärmen. Jag har inte spelat ett mer tillfredsställande spel sen...jag vet inte. Det är så förbannat jävla kul - och det är bara ett demo också, kan knappt vänta på hur multiplayer kommer se ut. Förutom just den superhärliga, tokröjiga actionen så imponeras jag mest av ljudet. Boltguns (speciellt), chainswords och Nobs låter precis så som man förväntar sig...Fan så fantastiskt Space Marines är, myyycket bättre än mina förväntningar. Årets spel? Hittills ja, enda spelet som kan utmana enligt mig är Skyward Sword, men vi får väl se. Nu ska jag spela igenom Space Maarines-demot igen, och dreggla lite fanboy-goo igen. Hade! (Och testa det gärna själv)

P.S
För alla ni som snabbt vill kommentera detta med något töntigt i stil med "Gears of Warhammer" säger jag bara detta (Ja, jag har regelboken i handen.)

HQ