Svenska
Blog

Tack för mig.

Skrivet av ZchmeKko den 17 september 2011 kl 19:36

All good things come to an end, eller hur? Gamereactor.se har varit en fantastisk plats att vara på de två senaste åren. Det har nästan blivit som ett andra hem, där man kan ventilera åsikter och diskutera spel, min största hobby i livet. Man får heller inte glömma de många fantastiska medlemmarna som gjort vistelsen så trevlig.

Fast nu är det slut, och det av olika skäl. Först och främst ska denna lånade laptop jag sitter med nu tillbaks till sin rättmätige ägare, vilket betyder att jag kommer vara utan dator i några månader. Sen har jag också förlorat skrivglädjen. Ända sedan jag började skriva för Zelda Universe för en dryg månad sen har jag tappat motivationen helt för att blogga. De senaste veckornas bloggar har varit framtvingade "bara för att," och då tycker jag det är lika bra att sluta. Sist men inte minst tycker jag också att forumet har försämrats. Detta tycker garanterat inte alla, men jag känner att forumet har blivit mycket sämre än det en gång var. (Gäller såklart inte alla!)

Dessa två åren jag varit här har som sagt varit jättetrevliga, men nu är det dags att gå vidare. Om jag får upp lusten för att skriva igen kommer jag kanske tillbaks hit, men jag tror inte det. Under tiden ska jag försöka förverkliga den lilla drömmen jag haft det senaste året, att börja göra videos på Youtube. (Visst, skratta på ni bara. Jag bryr mig inte.)

Nej, nu ska pinan avslutas innan den blir alldeles för långrandig. Jag saknar GR lite redan, det har betytt mer för mig än vad jag trott...fast det går väl över så fort jag emigrerat till nästa forum I guess.

Hej då, tills dess att vi syns igen (om) och ha en fortsatt trevlig vistelse på Gamereactor.

ZchmeKko out!

HQ