Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Quarry - Mafia 3 fast som tv-serie?

Skrivet av Kimkitten den 21 april 2017 kl 17:11

Många av er blev säkerligen som jag väldigt besvikna på Mafia 3 när det släpptes under fjolåret. Mafia 2 är ett av mina absoluta favoritspel och förväntningarna var skyhöga inför uppföljaren, och att säga att de inte infriades är en grav underdrift.

Mafia 3 var på många plan ett uselt spel, ofärdigt. Röstskådespeleriet och manuset var helt okej men rent spelmässigt var det trasigt på nästan alla plan. Jag älskar ju tidsepoken och de rasspänningar som ägde runt under 70-talet är sjukt intressant ur ett historiskt perspektiv.

Quarry känns lustigt nog som en förlängning av den premiss som målades upp i Mafia 3 - en ärrad krigsveteran återvänder till sin lilla hemstad med diverse psykiska åkommor från Vietnamnkriget, för att sedan bli kontaktad av en mafiaorganisation som utför diverse hemskheter mot mer eller mindre onda människor. Premissen är absolut inte exlusiv för just Mafia, men hela estetiken och bildspråket påminner extremt mycket om spelet.

Vill du vet det bästa med allting? Serien är bara åtta avsnitt lång, och går således utmärkt att plöja igenom på en helg! Tom Hardy kopian Logan Marshall Green gör även en strålande rolltolkning och äger i princip varenda scen han är med i.

Finns på HBO Nordic Quarry är verkligen ett måste om du gillar brottsgenren.