Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Äntligen packat upp sista lådan i nya lägenheten.

Skrivet av Kimkitten den 19 juni 2017 kl 09:58

Phew, det har varit en lång helg ska gudarna veta. I torsdags fick jag besked om att jag skulle jobba totalt 45 timmar under helgen vilket i sig hade varit jobbigt nog, men nu blev det ju så att jag hade planerat min flyttkärra just denna helg också vilket har lett till att jag knappt har sovit någonting alls sen i fredags. Jobba på dagen och kvällen och packa upp och köra kartonger på natten. Inte helt optimalt någonstans men nu är det äntligen färdigt!

Jag lyckades komma över en nyproducerad lägenhet i Örebro och läget kunde inte vara bättre. Fem minuter till universitetet och en busshållsplats precis nedanför dörren som går rakt in till centrum. Stor öppen planlösning med en stor balkong på högsta våningen. Känns verkligen som jag kommer att stortrivas här, plus det bästa av allt - 250/100 bredband som känns som en stänk från ovan i skrivande stund då jag varit utan internet i lite över tre veckor nu. Har suttit halva natten nu och kollat ikapp E3-videor.

Nu blir det en halvslapp semester under några veckor framöver. Ska försöka kolla ifatt lite tv-serier jag missat och plöja igenom de nyinköpta PS4-spelen som ligger och väntar på mig framför tvn.