Svenska

Bionic Commando Rearmed?

  • Insänt av: simps0n

Mäki sa att Bionic Commando Rearmed har gått och blivit försenat, sist hörde jag juni. Men nu vet jag inte vad jag ska tro! Tror ni dessutom att det kommer kosta lika mycket som det nya Penny Arcade? 1600 Microsoft-poäng?

Svar

Bionic Commando Rearmed kommer snart, men blir försenat till juni. Priset blir 800 Microsoft-poäng. Tanken är för övrigt inte att spel ska höjas i pris, utan att man ska kunna släppa större och mer omfattande spel som mer påminner om de som kommer på skiva. Dessa ska kosta 1600 Microsoft-poäng.

Jämför med det kommande nedladdningsbara Socom till Playstation 3 eller Final Fantasy-liret till nedladdningstjänsten Wiiware.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev