Svenska

Vad händer med spelen?

  • Insänt av: Sasquatch

Det är en sak jag har undrat länge över och jag undrar om ni kan stilla min nyfikenhet. Min fråga är vad ni gör med alla recensionsexemplaren av de spel ni får? Låter ni dem ligga på redaktionen i högar eller fördelas spelen till skribenterna? Är det måhända så att den store Petter behåller alla kioskvältare för sig själv, och ni andra bara får skiten?

Svar

Oftast är det bara promoexemplar utan varke riktigt fodral eller skiva. Vi slänger faktiskt en hel del spel, andra blir kvar på redaktionen i referenssyfte för att kunna ta framtida bilder, fräscha upp sitt minne och liknande.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev