Svenska

Microsofts nästa konsol?

  • Insänt av: hlaven

När kommer Microsofts nästa konsol, har hört ett rykte om att den kommer 2010-2011 fast enligt mig skulle det vara elakt mot alla som köpt konsolen nyligen. Och konsolen kommer då bara vara fem år gammal, har verkligen svårt att tro på att en fräsch konsol med bra möjligheter bara lever i fem år ?

Svar

Vad som är snällt mot konsumenterna har ingen betydelse alls för när en konsol släpps (och det finns ju alltid någon som nyss köpt ett format). En rimlig gissning är att nästa Xbox kommer 2011 följt av en ny Playstation året därpå.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev