Svenska

En fråga om receivers med mera...

  • Insänt av: jimbuktu

Har länge funderat på att uppgradera min på tok för gamla förstärkare som inte ens har in/ut-gångar för HDMI. Står och funderar på om 7.1 räcker eller om man skall slå till på en receiver som hanterar 9.1. När det kommer till dagens medium (BD) hur många ljudkanaler finns det på de flesta storfilmer? Är 9.1 "overkill" om det inte finns material som har så många kanaler?

Tittar på Harman Kardon av gammal pliktrogenhet, men har även slängt ett getöga på Onkyo. Vad har ni för rekommendationer? Vi pratar 10 000-kronorsklassen. Är det något annat man bör tänka på nu när tekniken ständigt blir bättre? 4K?

Svar

Satsa på 7.1 och på Marantz.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev