Svenska

Windows 8-frågor till Jonas Mäki

  • Insänt av: wirrexx

Hej Mäki, grym blogg och jag rå diggar dina recensioner. Du verkar ha koll på det här med Win 8. är det verkligen värt att uppdatera ifrån Win 7 Proffesional? Vad är det för snack som går runt om att spelutvecklare inte gillar formatet?

Svar

Mäki sover, så jag svarar på detta brevet istället. Det är dessvärre inte värt att uppdatera till Windows 8 just nu. Systemet är dyrt och inte fullt så bra som vi hade hoppats på. Snacket rör Windows 8 som låst plattform, det gillar inte spelutvecklarna.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev