Svenska

Snälla, men för lite aktiva moderatorer?

  • Insänt av: AlvamillioN

Era flitiga och underbara moderatorer har ofta lyckats hålla en bra ordning här på Gamereactor. Det skall de ha en oerhörd eloge för! De är oerhört trevliga och flera har drivit intressanta bloggar. Med dessa smöriga hyllningar vill jag bara väcka en tanke/frågeställning. Känner inte ni som jag att några kanske är för lite aktiva? Känslan är att det enbart är det senaste tillskottet Patrikseve som håller igång på regelbunden tid. Så länge som det ser bra ut, vilket det gör, kanske ingen åtgärd behöver tas, men för allas bästa kan det möjligtvis vara trevligt med några extra moderatorer. Eller att åtminstone några lämnar över sin plats för att försäkra bästa möjliga trivsel och ordning.

Svar

Tack för din feedback, den är såklart värdefull. Håller dock inte med dig, tycker vår kära moderatorstyrka gör ett strålande arbete, på daglig basis. God jul!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev