Svenska

Oroväckande statistik om Gamereactor.se

  • Insänt av: Herr Roos

Såg precis lite oroväckande statistik som sade att den månatliga trafiken på Gamereactor.se minskat från 1 miljon under december, till ca 320 000i maj. Stämmer detta och vad kan det i så fall bero på?

Svar

Hej Roos, det stämmer ej. Vi ligger stadigt på finfina siffror enligt Kia Index.se även om julhandeln/hösten alltid är mycket hetare rent generellt än vad exempelvis maj/juni är. Förra veckan besöktes Gamereactor.se av 173 462 751 besökare vilket är en riktigt bra vecka för oss. Vi ligger 8% upp generellt mot tidigare år och är supernöjda med det resultatet. Tack för att du besöker oss och tack för ditt brev.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev