Svenska

Den största helomvändningen ni gjort?

  • Insänt av: Moose

Att arbeta med att bevaka och tycka till om alla sorters spel - genom hela dess utvecklingstid fram tills det är dags att spela för recensionssyfte - måste ju medföra en hel del branschmässiga ovanor av att bilda sig förutfattande meningar. Jag menar, recensionsembargon som löper ut på ett spels releasedag eller spelutvecklare som dras med uppsägningar och interna bråk under utvecklingstiden, kan ju leda till att varningsklockorna klämtar ljudligt och man förväntar sig ett fullständigt haveri när spelet skeppas ut i hyllorna.

De spel som inneburit den största besvikelsen har ju tagits upp några gånger, men vilket spel har visat sig vara en väldigt positiv överraskning? Vilket spel, som ni dömde ut stenhårt på förhand, visade sig vara ett riktigt kanonlir (eller åtminstone långt över förväntan)?

Svar

För min del: Prey. Det stank fränt av lastgammal kalsipp på förhand och vi fick tjata ihjäl oss för att få tillgång till recensionsversionen. När jag väl klarat ut det satt jag framför datorn och bara gapade... Ett sanslöst underhållande actionspel rakt igenom.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev