Svenska

Redan uppgraderad PS4-handkontroll?

  • Insänt av: PGR

Hej på er!

Jag lämnade in min sargade PS4-kontroll på El-giganten för ett bra tag sedan, och fick en sprillans ny direkt från butiken. Det första jag märkte var att gummit på spakarna var av ett annat material, för det här gummit har en mer fast och hårdare känsla. Jag har spelat dagligen med den nya kontrollen, och gummiblandningen (på spakarna) har inte gett något tecken på slitage över huvud taget (min föregående kontroll gav det relativt snabbt) .

Men det andra jag märkte som var en klar positiv överraskning var att batteritiden är nu betydligt längre än min föregående kontroll. Har dock inte klockat tiden ännu, men det är en märkbar skillnad mot förut.

Så när Mäki skriver i sin blogg "Dessurom har de fått en del kritik för Dual Shock 4 på grund av den rätt skräpiga batteritiden och gummibeläggningen till analogspakarna som tål mindre än konkurrenternas"

Så måste det väl vara så att Sony redan har åtgärdat dessa irritationsmomentet? Fast då i smyg? :)

Svar

Ja, den är förbättrad, men jag har fortfarande problemet med små svarta gummirester på tummen efter långa spelsessioner. Går såklart alltid att förbättra ytterligare och få många att byta upp sig. Eller bara släppa nya snygga färger

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev