Svenska

Xbox One S vs Project Scorpio

  • Insänt av: Daniq

Hej GR,

Tack för all strålande rapportering från E3! Läste Jonas blogg om att han redan beställt en Xbox One S. Min fundering ligger kring huruvida man skall satsa på en S eller vänta på Project Scorpio? Sitter just nu på en vanlig One. Hur kommer de egentligen bli med tre olika kraftfulla Xbox på marknaden? Phil Spencer dementera väl för ett tag sedan att man inte satsade på en kraftfullare Xbox.

Svar

Hej Daniq,

Vi vet inte exakt på vilka sätt den extra kraften i Xbox One S kommer fungera riktigt än. Har du en vanlig One kan du nog känna dig säker ett tag till och hålla ögonen på vad som händer, det kommer inte komma spel som kräver att du har en Xbox One S.

Exakt vad Project Scorpio kommer att vara när den kommer får tiden utvisa men det verkar som att Microsoft är redo för generationsskifte redan nästa år. Med det sagt kommer inte stödet för Xbox One att slopas bara för det utan vi ser snarare en förändring på hur konsolgenerationer kommer fungera i framtiden.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev