Svenska

Filmåret 2017 blir bäst genom alla tider?

  • Insänt av: Uncle Waldo

Visst kommer 2017 bli det bästa filmåret någonsin?
En riktigt tung kultklassiker får en uppföljare - Blade Runner. Sedan får vi även en uppföljare på Trainspotting och Alien!

Vi ska heller inte glömma Tomas Alfredsons The Snowman, nytt Twin Peaks, Scorseses Silence, La La Land, en nyversion av Stephen Kings It, Guardinas of The Galaxy 2, Wolverine, Skönheten och Odjuret, Justice Leauge, Spider Man Homecoming, Thor Ragnarok, Ghost in The Shell och nya Star Wars skriven och regisserad av briljanta Rian Johnson!

Milda matilda, detta kommer bli ett fantastiskt filmår!

Svar

Nog doftar det världsbäst alltid, håller med. Mest sugen är jag personligen på Thor: Ragnarok och Star Wars Ep 8. Tack för intressant brev!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev