Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Sage Barista Touch Impress - Imponerande i mer än bara namnet

Om du letar efter en elak kopp Joe och vill ha en maskin som tar sig själv på allvar, har Sage din rygg.

Audio transcriptions

"Välkomna alla till en ny Gamereactor Quick Look.
Det är den speciella tiden igen eftersom vi har att göra med en produkt från Sage, ett företag som jag bara introducerades till för ett par år sedan när jag äntligen satte mig ner för att ordentligt undersöka hur en god kopp kaffe skulle se ut hemma med rätt maskiner, inte bara de som jag var van vid att göra."

"Och Sage bara fortsatte att dyka upp tills vi slutligen fick möjlighet att testa den ursprungliga Sage Barista Touch, en maskin som jag satt här på denna show och sa många gånger att jag var helt förälskad i den på grund av ett antal ganska sakliga skäl, men också för att man ibland inte kan kontrollera vad för slags saker man kastar sig över och blir helt förälskad i."

"Och det är exakt samma sak med den här nyare modellen.
Den här kallas Sage Barista Touch Impress, Impress som i att bli imponerad, och du kan se den som en slags plusmodell.
Det finns ett antal olika typer av viktiga uppgraderingar jämfört med den vanliga Sage Barista Touch, vilket också innebär att den ursprungliga modellen, som du fortfarande kan köpa, är billigare i många butiker nu, och det är fortfarande en fantastisk hårdvara."

"Så om du letar efter en kaffemaskin, som tar sig själv på ganska stort allvar, ja då vill jag verkligen uppmana dig att investera i den här.
Så om du vill ha Impress, ja, det finns ett antal nyckelfaktorer här, varav en är den övergripande passformen, finishen och designen."

"Här är allt rostfritt stål, och överallt har det en mer svängd effekt.
över hela designen.
Så alla dessa paneler av rostfritt stål som sätts ihop har alla dessa mjukare linjer som glider in i varandra."

"Man kan se det ganska tydligt här nere också, där det nästan svischar runt.
Det är definitivt, skulle jag säga, dyrare att tillverka dessa paneler än något som är mer rakt och lätt passar ihop.
Så det talar definitivt för Sages förmåga att designa något som omedelbart fångar ögat och ser både professionellt ut och något som du kan föreställa dig på ditt kök hemma bänk i varje enskilt hem."

"Jag tycker att det ser helt underbart ut.
Många av samma system finns här på plats.
Så du har det här lilla gummikopplade tråget här uppe där du uppenbarligen lägger ditt kaffe bönor, som sedan leder till kvarnen här nere, och sedan börjar extraktionen inuti själva maskinen."

"Och återigen, processen är mycket lik den ursprungliga Sage Barista Touch.
Du har din vattentank här bak med inbyggt vattenfilter där du själv kan bedöma med små remsor som du får med varje enskild kaffemaskin som Sage säljer ett sätt att testa hårdheten i ditt vatten i dina kranar för att ringa in hur mycket typ av anti-calcium du vill att detta lilla vattenfilter i vattentanken ska kunna sippra ut."

"Du kan köpa ersättare.
Jag är på väg att köpa en ersättare nu eftersom vi har använt detta under hela testfönstret ganska mycket.
Vi använder det varje dag och det är helt fantastiskt."

"Nu finns det uppenbarligen fler likheter här nere.
Det här är för att fånga upp överflödigt vatten.
Det här är uppenbarligen korgen där du skulle sätta in den i huvudstämpeln för att starta extraktionen, men dina ögon kan dras till detta aggregat här till höger sidan."

"Det är här som Impress- och Plus-modellen börjar komma in i bilden.
Det är det helt nya pucksystemet.
Den fungerar som en slags tratt för kaffesumpen, vilket i princip betyder att innan du börjar, sätter du i den här som vanligt och sedan börjar du mala bönorna, som sedan slutligen landar i det faktiska filtret i den faktiska korgen här på botten."

"Och så har du det här.
Det här är en hävstång som gör det som kallas för stampning.
Det betyder i princip att maskinen genom denna spak känner av om eller om du har lagt till de 10 kilo som krävs för att extraktionen ska vara så enkel som möjligt."

"som möjligt.
Det är en väldigt grundläggande vetenskap, men huvudpoängen är att genom denna lilla displayen här, som är ungefär samma som den ursprungliga SageBrews att röra vid.
Det är mycket, mycket användarvänligt och fungerar på några sekunder, och du kan lägga till dina egna kaffe till det, i princip göra en hel del slags personaliseringar som innebär att detta kaffe maskin är väldigt speciell för dig."

"Poängen är att när du börjar med trestegsplanen för att göra en kopp kaffe, kommer den sedan att mala bönorna, leverera den mängd som du har bett om inom filter i korgen, och sedan startar du genom ett system stampningsprocessen.
Nu kanske du inte kommer till de 10 kilona omedelbart, och den har en liten dialer inuti som i princip ser hur mycket kaffe det finns i den faktiska korgen."

"Även efter att du har påbörjat stampningsprocessen är det så den mäter om du har kommit till de 10 kilogrammen.
Så om man gör det här ett antal gånger och det liksom fastnar och stramar, ja, då är det lägger till en liten sju graders vridning, vilket också är något som är typ av mycket vetenskapligt för att i princip göra extraktionen så perfekt som möjligt, då kommer det att ge dig tummen upp, och sedan kan du ta bort den, sätta in den här borta och börja extraktionen."

"Det är väldigt enkelt, men det är vad Sage gör så otroligt bra.
Det är blandningen, förlåt för ordvitsen, det är blandningen av att ha något väldigt taktilt och gammaldags, som att du känner dig som en barista, men sedan har du den typ av smartifiering av den övningen, vilket innebär att det bara går rätt varje gång, och det är väldigt lätt för dig att förstå, även för främlingar som kommer till ditt hem, för att få rätt blandningen första gången."

"Nu, uppenbarligen, är alla de vanliga starka principerna för Sage mycket här också.
Den levererar nio bars tryck genom hela extraktionen, den levererar en 93-graders temperatur runt om under hela processen, tack vare, tror jag, åtminstone några termostater, som fungerar mycket bra, och den levererar något som kallas en miljon mikroskum bubblor, det är i huvudsak så den ångkokar mjölken."

"Nu finns det en ny design för den här lilla temperaturtermostaten här för mjölken.
Problemet med den ursprungliga Sage Barista Touch var att denna termostat var begravd i den här lilla gummikupolen, vilket innebar att det var svårt att få en ordentlig avläsning på den bara genom att känna efter."

"Nu har de höjt upp den lite, så det är mycket lättare, även om du inte använder burken som kommer med Barista Touch Impress.
Men överlag, fantastiskt, en härlig hårdvara, och något som mycket väl kommer att komma upp under vår granskning i slutet av året av de många hårdvarugranskningar vi har gjort över åren."

"Tack så mycket för att ni tittade.
Vi ses nästa gång.
Bye-bye."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler