Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Xbox 360 Live Headset Adapter

Trött på plastiga Live-headset? Köp en adapter och du kan använda vilket headset som helst

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Orginalheadseten som passar till Xbox 360 är inte direkt supersköna under längre användning. Ljudkvalitén i Live-tjänsten är väl kanske inte heller i toppklass, men ett skönt headset har man ju alltid behov av. Speciellt under längre online-sessioner.

HQ

Ett sätt att komma runt det här är Speed Links headsetadapter. Med den lille rackaren kan man använda, i stort sett, vilket headset som helst till sin Xbox 360.

Adaptern pluggas in i handkontrollen på samma sätt som det vanliga Xbox-headsetet och i den kopplar man in hörlurar och mikrofon via två vanliga 3,5 mm kontakter.

Allt fungerar perfekt och det är inga problem att fragga småglin i Halo 3 med mina sköna SteelSeries-lurar som normalt är kopplade till PC:n.

Det finns dock ett större problem med adaptern. Den förutsätter att dina hörlurar har egna reglage för volym och ljudavstängning. Nu har en hel del PC-headset egna sådana, men långt ifrån alla.

Detta är en annons:

På nätet kan man hitta liknande adapters som har kontroller för volym och ljudavstängning. Tyvärr har jag inte hittat några på den svenska marknaden.

Den missen är trist, för utan den så hade adaptern varit ett riktigt bra tillbehör för alla Live-användare som tröttnat på de medföljande lurarna. Nu vänder den sig istället bara till dem som har lurar med egna volymreglage.

Xbox 360 Live Headset Adapter
Detta är en annons:
Xbox 360 Live Headset AdapterXbox 360 Live Headset Adapter
06 Gamereactor Sverige
6 / 10
+
Billig, liten, passar designmässigt bra
-
Inget volymreglage eller ljudavstängning
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content