Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Plantronics Gamecom 777

Plantronics senaste levererar på alla fronter - förutom att det utlovade surroundljudet lyser med sin frånvaro.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Jag har googlat, letat, återinstallerat, testat på flera operativsystem - men misslyckats. Jag får inte Gamecom 777 att leverera någon form av surroundljud. Både Vista och Xp har fått smaka på plantronicslurarna, utan framgång.

HQ

Man slår på stora trumman om det medföljande USB-ljudkortet med Dolby Digital 5.1-klassningen, men jag har inte lyckats locka fram något annat än stereo.

Dock är det ett mycket bra stereoljud som levereras. Ljudet är fyllligt och klart och behagligt i största allmänhet. Kanske kan en något för vass diskant kännas i vissa lägen.

Lurarna sitter bra på huvudet och mikrofonen fälls smidigt fram från den vänstra bygeln. Mikrofonarmen kan också dras ut för att nå närmare munnen.

En "fjärrkontroll" sitter på sladden, ca 60 cm från hörlurarna. den är clipsförsedd och har både volymkontroll för lurarna och muteknapp för mikrofonen.

Detta är en annons:

Även om hela paketet är tillverkat främst i plast så känns Gamecom 777 som ett gediget bygge. Lurarna är fodrade med både skumplast och skönt tyg och även bygeln mellan lurarna är mjukt dämpade. Enda kritiken jag har mot konstruktionen är att ljud fortplantar sig mycket bra i den. Tar man på lurarna eller sladden när man har dem på sig så hörs det irriterande mycket.

Plantronics Gamecom 777 är ett par prisvärda lurar med bra ljud. Tyvärr är inte surroundfunktionen att lita på, då jag nästan vågar lova (om jag inte gjort någon fatal installationsmiss) att den inte levererar någon mer suggestiv surroundupplevelse.

Plantronics Gamecom 777 headsetPlantronics Gamecom 777 headset
07 Gamereactor Sverige
7 / 10
+
Sitter skönt, bra ljud
-
Obefintligt surroundljud
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content