Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Chroma Firefly

Vi har recenserat påkostade musmattan Chroma Firefly

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Personligen föredrar jag alltid någon form av textil på mina musmattor, det ger bäst precision och är lätt att flytta och ta med. Razer bjussar på en rejält påkostad variant med Chroma Firefly, så är något så unikt som en musmatta som behöver strömförsörjning. Ytskiktet känns behagligt och fungerar givetvis även utan detta, men då får du heller inte nyttja den stora grejen med denna musmatta, nämligen belysningen.

HQ

Det finns dioder runt hela kanten och och även själva logon kan fås att lysa upp i den färg du önskar. Att ställa in detta går smidigt med medföljande programvara. Tyvärr tycker jag att dioderna är lite felriktade och syns knappt när jag sitter vid skrivbordet, medan den som står längre bort i rummet får en läcker ljusshow.

Chroma Firefly ligger stadigt på bordet tack vare bra gummering, men den utstickande kabeln gjorde att den inte utan vidare gick att placera på mitt skrivbord och jag råkade även komma åt den ibland vilket orsakar störningar andra musmattor helt enkelt inte har. Det hade varit trevligt att kunna koppla loss kabeln för att ta musmattan med sig eller liknande, men det är tyvärr en ganska fixerad produkt.

Detta är en hyggligt stor musmatta på 35,5 x 25,5 centimeter, och den väger runt fyra hekto. För min egen del hade jag gärna sett att en lyxprodukt av detta slag hade något mer än belysning att skryta med, exempelvis handledsstöd och liknande, alternativt en USB-hub för att motivera att den som sagt kräver ström.

Razer gör förbaskat fina musmattor och för min egen del använder jag Goliathus på daglig basis. Det kommer jag att fortsätta med. Firefly blir för gimmickartad och jag tycker inte det aningen hårda ytskiktet och kablaget tillför något till mitt spelande.

Detta är en annons:
Chroma Firefly
06 Gamereactor Sverige
6 / 10
+
Stabil konstruktion, går att personifiera med färger, bra mjukvara
-
Kabeln i vägen, dioderna är felriktade
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content