Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Besmundus hälsning

Jag orkar inte skriva en hälsning...

Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: AG Jati
  2013-08-13 19:41
  Själv tycker jag VGHS är rejält fånigt. Påminner mig om tiden då jag såg på dåliga sitcoms på Nickelodeon och Disney Channel. Ingen karaktär är någorlunda normal, och allt det där om att man går på "träning" i spelande, eller blir utmanad i valfritt spel är så förutsägbart. Man skulle kunna ta vilket intresse som helst och skapa en "skola" kring det.

  Här har vi Soccer High School, där alla spelar fotboll och försöker bli den bäste, där man blir utmanade i straffdueller, där man har datorer som ser ut som fotbollar och man sover med Zlatans ansikte på kudden!

  Varför inte Cooking High School, där alla är ute efter att skapa den ultimata gastronomiska njutningen? Här finner vi dessertgänget, frukosttokarna och andra matlagningsbesatta grupper som kämpar om att bli bäst i skolan.

  Visst är det kul att Freddie Wong och hans team gör en serie såhär på Youtube, som faktiskt verkar påkostad. Dock är den larvig som tusan, och jag fattar fortfarande inte varför nästan allt han gör måste vara om spel...


  Hur kan du inte påstå att det är något kreativt? Det blandar en helt vanlig högskolefilm för ungdomar med kreativa spel idéer. Ett mycket bra koncept som ingen har hittat på. Sen så är det en hel del fin produktion med både bild, ljud och karaktärer. Visst, det kryllar av skrytmånsar, hipsters och stereotyper. Men liksom, vilken ungdomsserie är inte det? De vill göra en parodi på skollivet som om det vore lättare än det egentligen är. Sen så handlar det inte enbart om vem som är bäst. Du märker ju vid varje avsnitt att de samtidigt måste skaffa vänner och hitta den som passar i ens liv. Är inte Law ett klockrent exemplar på en person som får för mycket ego och lider plötsligt av autokommunikation?

  Det är inte som du tänker, Soccer High School eller Cooking High School(?). Asså va? Bland det lamaste jag hört. Om de skulle gör något sådant skulle det vara mer förutsägbart än du kan föreställa dig. Då skulle alla tittare tycka att de hade förlorat sina talanger totalt. Däremot med videospel, där har fantasin inga brister. Såklart är det ju en smart ide.

  Varför han måste göra alla hans videos med spel? Snälla nån. Varför måste kristna gå och knacka på folks dörrar med biblar i händerna? Varför måste man köpa bil då man skaffar familj och ett jobb? Allt har en mening i livet. Sen som jag sa. Med videospel är det bara att låta fantasin flöda.
   
 • Skrivet av: xX C0d lover 4 l1fe Xx
  2013-07-02 01:07
   
 • Skrivet av: antonfusk
  2012-12-29 21:04
  ag förstår inte riktigt vad du menar. Är jag tråkig att se på film med för att jag inte gillar TDKR, för att jag listade mina negativa synpunkter, för att du verkar tro att jag inte har något tålamod när jag ser på film, eller är jag helt enkelt dålig på att förstå internet-sarksamen?


  Jag menade precis det jag skrev, ifall du tycker att TDKR är seg så kan det inte finnas många bra filmer som du uppskattar, eftersom de flesta filmer som är bra bygger på en ordentligt grund, man får inte smällarna rätt i ansiktet direkt så att säga.

  Dramaturgi är såklart något av det viktigaste som finns när det gäller film, detta kan du inte bortse ifrån. Sedan så kanske inte en starkt dramaturgisk upplevelse var allt som krävdes för dig...

  Jag gillar inte storyn heller, så jag tycker den borde varit annorlunda och inkluderat Batman mer. För som det är nu dyker Batman upp några gånger, bara för att fly från poliser, bli nerslagen och sedan till slut komma fram, men då bara gå på frontalattack, och inte använda smarta manövrar och gadgets. Jag skulle uppskattat om Nolan skrivit in mer partier där Batmans list kommer fram, och inte bara råstyrkan.

  Det är väl den batmna som nolan vill ha i sina filmer, en mer vuxen och verklighetstrogen batman... Du kanske vill ha batladder och antishark-spray, det vill inte jag...

  Jag är inget tidigare fn av batman, eller superhjältar, men jag älskade nolans trilogi, eftersom den var mognare och mer seriös. Jag antar att du varit ett fan länge, och blev därmed besviken på Nolan's tolkning?

  Tillagt 2012-12-29 21:52:
  Okej, det känns fånigt att argumentera för sina åsikter gällande en film när åsikter ändå är så olika, så jag slutar här, vi tycker helt enkelt väldigt olika, alla kan inte gilla samma filmer helt enkelt.
   
 • Skrivet av: Människa
  2012-10-17 20:15
  Jo, jag var där under tio veckor och byggde grejor. Det var läskigt och riktigt roligt

  Om du är vidare intresserad så finns det en fin intervju vilken skapades just när min tid där slutade: http://tarsier.se/blog/meet-a-tarsian-sebastian-creator
   
 • Skrivet av: NintendoPutte
  2011-05-16 16:57
  Jag har kört Little Big Planet ett par gånger hos en kompis och tycker det är ganska kul. Skulle vara bra om den kom till någon av Nintendos konsoler men den slår inte Mario.

  Tillagt 2011-05-16 17:25:
  Det här med Nintendo-magi är ganska svårt att förklara. Du för ta och spela typ Mario eller Zelda så upplever du det.
   
 • Skrivet av: Tano48
  2011-04-01 22:04
  Inte är det jag i alla fall som är, troll. jag håller bara med Danne92e, och det är konstigt att recensera ett spel man ej klarat, eller åtminstone kört tills hälften. Din recension hade brister, och det är sant.

  Troll eller ej, så var det bra att du var ärlig i din recension, verkade det som. Men du vet hur det är, om man tycker ett spel är ett mästerverk så kan man inte låta bli att poängtera det lite här och var(ja, det är många personer det).

  Ska inte bara klaga, din blogg här är grym!
   
 • Skrivet av: Android
  2011-03-01 00:09
  Du, min gode herre, verkar vara en upplyst figur. Bravo!
   
 • Skrivet av: special ops
  2011-01-18 19:46
  Det pågick ett så kallat låtsaskrig . Ingen sida abföll någon eftersom tyskarna förberedde sig för offensiven mot Norge o Danmark.Detta hände också i Första världskriget indeed men det kallades skyttegravskriget och inte låtsaskriget.

  Men när du har läst om Andra världskriget kommer du att fatta
   
 • Skrivet av: protopet
  2010-09-01 11:53
  Okej, får dessutom adda dig på psn när det närmar sig november... Hoppas boostingen med Uncharted 2 lagt sig då...
   
 • Skrivet av: protopet
  2010-08-31 20:07
  Till syrran också? så kan vi lönnmörda varandra alla 3
   
 • Skrivet av: protopet
  2010-08-30 22:06
  Trodde det var på grund av AC Brotherhood.
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2010-08-30 22:00
  Assassin's Creed Brotherhood
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2010-08-30 20:48
  Jag tycker att det är roligt. Runt en åtta tror jag.
   
 • Skrivet av: Captian Price
  2010-08-30 01:00
  Jag tyckte att din recension till "Super Mario Galaxy 2" var intressant. Bra, och ja. You know the drill. Tycker att det är bra att du tycker som du vill, bortsätt från dom som ger det en tia, och sedan endast säger hur bra spelet är, utan några motiveringar. Du hade bra motiveringar. Och jag gillade det.
   
 • Skrivet av: protopet
  2010-08-29 10:30
  Ja, då kan vi lira ihop eller? Om det går... vill säga...

  Du vet var jag finns
   
 • Skrivet av: protopet
  2010-08-28 00:03
  Kul att du gillar första Assassin's creed trots dess enformiga upplägg...

  spelade själv klart det nyss, och nu har jag fortsatt med tvåan (för vet hur många gånger)...

  blir nog klar i god tid tills AC Brotherhood...

  ska du skaffa Brotherhood?

  PSN: Snuttleo
   
 • Skrivet av: Swe 08
  2009-11-08 15:16
  Jag spelade din bana, det var riktigt bra och jag gillade dina pussel.
   
 • Skrivet av: Swe 08
  2009-08-18 20:30
  Bra, jag lägger till dig.
   
 • Skrivet av: Jokz
  2009-08-11 00:22
  Är du helt hundra på det där att man får tillbaka en istallation om man avinstallerar spelet?
   
 • Skrivet av: mongwai
  2009-05-18 21:17
  hehe okej låter sant det
   
 • Skrivet av: mongwai
  2009-05-18 09:39
  ska försöka se den nu här i veckan ..jag ägnade den mesta tiden på fredagen att kolla på Anime ifrån Kl 6 till halv 3 på kvällen
   
 • Skrivet av: mongwai
  2009-05-15 21:52
  okej .. har bara sätt anime filmerna .. tycker att den är bra iallafall .. men ska se på dem också
  tack ändå
   
 • Skrivet av: icepepsii
  2009-04-10 05:00
  Vad roligt skickar väll en Vän inbjudan till dig
   
 • Skrivet av: Themziss
  2009-03-17 20:20
  Kan ändå rekommendera Dawn of War II. Visst är det framtid, men det är ju trots allt Games Workshops framtid.
   
 • Skrivet av: Besmundu
  2009-02-01 13:27
  Icepepsii: Jag tycker det är coolt att du har nästan exakt samma interssen som mig. Sedan har du samma framtidsdröm och nästan samma idoler. Du har även bra bloggar. Så därför vill jag bli vän med dig .
   
 
Till första sidanTill föregående sida (1)Till sista sidanTill nästa sida (2)
 1. 01
 2. 02
Besmundu
 • Kön:
  Man
 • Bor:
  Stockholm
 • Favoritmusik:
  Elektroniskt, Rock, Metal, Klassiskt
 • Favoritböcker:
  Ondskan, Bilbo
 • Favorit TV-program:
  Dexter, South Park, Family Guy, The Simpsons,
 • Favoritfilmer:
  Forrest Gump, Nyckeln till Frihet, American Psycho, Star Wars, Närkontakt av Tredje Graden, Inception, Shutter Island, Gudfadern, Sagan om Ringen, The Matrix, Plutonen, Monty Python and the Quest for the Holy Grail, A Clockwork Orange, Kick Ass, Sunshine, Men in Black, District 9, Hajen, Inglorius Basterds, Pulp Fiction, Saving Private Ryan, Fiight Club, Toy Story 1,2,3, Kopps, Spirited Away, The Dark Knight, Döda Poeters Sällskap, Indian Jones, The Shining, The Usual Suspects, Saw 1, The Life of Brian, Oceans 1,2,3, Blade Runner,
 • Mina intressen:
  Skriva, filma, läsa, spela
 • Sysselsättning:
  Spela trummor
 • Gillar att göra:
  Kolla mina intressen
 • Smak:
  Munkar är det godaste som finns
Omröstning Vilket av dessa spel ser du mest fram emot i september?
 • 56% Destiny
 • 1% Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
 • 9% FIFA 15
 • 0% Gauntlet
 • 4% Infamous: First Light
 • 12% Hyrule Warriors
 • 8% NHL 15
 • 9% The Sims 4
 • 1% Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)

0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!
0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...

0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +