Svenska
MEDLEMSRECENSION

Battlefield: Bad Company

Till att börja med så tycker jag att detta spelet är ett av dom bästa spelen i världen och det bästa action spelet som finns jag har spelat igenom hela spelet på hard och hittat allt guld och alla vapen / collectables .

Spelet börjar med att Preston Marlow ( huvud personen ) skickas till ''The Bad Company'' som är en ''arme'' eller läger för folk i samhället som inte har gjort vad dom ska så att säga , eller kort sagt ett läger för tjuvar . Där ska arbeta av sin skuld till samhället och göra goda gärningar men när Marlow och hans ''medhjälpare'' ( Sweetwater , Haggard och Redford ) hittar en guld bit i vad som troddes vara ryssarnas soldat men som igentligen tillhör ett neutralt land där kungen ( som jag inte kan komma på namnet på ) styr . Nu ändrar sig Marlow och hans grupps syn på kriget och börjar slåss för en helt annan orsak ... Guldet !!!

Spelet i sig själv har världsklassig grafik , otroligt ljud och akustik samt otrolig ljussättning . DICE ( Digital Ilussions Creative Entertainment ) har verkligen lyckats igen och gjort ett av dom bästa spelen i världen !!!

Det är därför jag ger spelet 10/10 och här kommer plus och minus

+ otrolig akustik , fantastisk grafik , bra musik , coola vapen , otrolig story , kul multiplayer läge , bra svårihetsgrader och bra texturer , coolt med förstörbara byggnader

- Fienderna kan sjuta en från typ en kilometers avstånd ... :P

Grafik : 10/10
Spelbarhet : 9/10
Ljud : 10/10
Hållbarhet : 10/10

Medlemsrecensioner45
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10