Svenska
MEDLEMSRECENSION

Avatar: The Game

Skrivet av: felixen   2010-01-27

Avatar the game utspelar sig två år innan filmen som går på bio.
Det finns 24 st olika karaktärer att välja mellan, kille eller tjej.

Avatar the game är riktigt segt i början!

Man startar som militär i en bas som heter Hell's gate där man får sina första quest.
Questen som man har är markerade med gul pil/cirkel vart du ska. Avatar the game ahr en gnutta rollspel i sig man har t.ex. exp man kan få nya saker för.

När man kommigt en liten bit in i spelet för man välja vilken sida man ska kämpa för

RDA: är militärer som har tekniska prylar t.ex helikoptrar, robotar, machine guns, och stort fet helikopterliknande flygplan, sen kan man ju också hitta båtar och bilar.

NAVI: Navi lever på planeten Pandora dom använder sig av pilbågar och närstrids vapen och sen finns det irakk ett flygande djur och hästar man kan transportera sig med runt i världen.

Spelet är långt och roligt att man får välja vilka men ska va gör det hela mycket längre och roligare. Man låser upp nya vapen och armor som man kan ändvända i striderna min egna favorit för navi är ikrana dual blade och sen för RDA assult rifle.

Det finns 4 olika tabs på Y B A X knaparna man kan ställa in vilken skill och vilken knapp den ska vara på. Dom skills som finns är massa olika ju mer man låser up man kan bli osynlig för en liten stund man kan springa snabbare och hela sig det är några av dom som finns.

Grafik: Grafiken är riktigt vacker, det är Cryengine 2-motorn. Pandora är en riktig vaker planet som ubisoft nu har lyckats att ställa fram bra på spelet. Man verkligen känner hur friskt det är och hur detaljerat det är riktigt bra jobbat 10/10

Ljud: Ljudet är bra explosionerna och effekterna och vapnerena låter riktigt bra.
Musiken griper tag i en och gör det till en pampig känsla 9/10

Spelbarhet: Tabsen är smart men annars känns det lite o fräscht liksom när man är människa blir det svårt i närstrid och siktet bökar sig och ibland för båda så händer det att den inte byter vapen när man trycker lite synd 7/10

Hållbarhet: Spelet är riktigt långt tog min 8 timmar för RDA och det tog ungefär 9 timmar för mig att klara ut navi. Det finns multiplayer JA PÅ ETT FILMLICENSSPEL om man kan säga att det är ett filmlicenspel men multiplayer är riktigt vällgjort och roligt med massa olika spellägen 10/10

James camerons avatar spelet är helt fantastiskt och filmen är ett måste. se den NUUU!

Samlat betyg: 6.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10