Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dante's Inferno

Jag bytte in 2 spel och bokade Dante´s Inferno så jag fick det för en krona, egentligen skulle jag bara sälja det direkt, men sen så tänkte jag testa det lite.

Och nu efter nästan 2 genomspelningar så är jag säker på att detta är ett grymt spel.
Jag blev verkligen överraskad, man börjar på Jorden, slåss mot soldater, sen blir man huggen i ryggen. Då får man slåss mot döden. Vandringen för att få tillbaka Dante´s fru eller tjej.

Man samlar på sig själar för att uppgradera Dante, genom att avrätta motståndarna på en god eller ond väg eller både och, som ger en olika krafter och attacker.

Svårighetsgraden är verkligen varierad, det finns stycken men man kan bara välja på 3 direkt, den fjärde låser man upp, det är stor skillnad på alla svårighetsgrader, jag har nog inte spelat något spel med så stor skillnad, och man kan ändra det när som helst, På det lättaste tål motståndarna mycket mindre och man får både liv och mana när de dör.

Det är som Ninja Gaiden med lite slöare tempo, jag fick väldigt stora Diablo vibbar, det kändes även som att det var såhär Diablo skulle vara om det var i third person. Alla filmsekvenser om Dante´s tillbakablickar (om sina synder) gillade jag skarpt.

Minusen jag kan komma på är att det kunde vara lite längre och gjort något annat istället för några utmaningar man måste klara för att kunna komma vidare (Stanna i luften i 7 eller 9 sekunder är en)


Det tog 8 timmar för mig om man kollar på sparfilen och jag körde på den andra av de fyra svårighetsgraderna. Jag hade mycket roligare med detta än vad jag någonsin hade med God of War, KÖP.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10