Svenska
MEDLEMSRECENSION

Aliens vs Predator

Skrivet av: Lidaas   2010-02-28

Upplev en ny, spännande speltyp i förstapersonsperspektiv i de livsfarliga djungel- och träskmarkerna som omger kolonin Freya's Prospect.

Kämpa mot oddsen i rollen som en Colonial Marine , eller testa hur det känns att vara universums farligaste varelse i rollen som Alien, eller förfölj ditt byte i rollen som Predator och använd sjuka mängder vapen.

Välj sida i de här unika tredelade onlinelägena i en blodig kamp på liv och död..

Grymt bra spel, härlig känsla och riktigt bra multiplayerläge.

Riktigt läskig Marine singleplayer, man känner verkligen rädslan när radarn piper till!

Mycket fin grafik m.m men jag tyckte bäst om att spela Predator i Singleplayer, att smyga sig på sina offer, kasta ett häftigt spjut helt ljudlöst genom luften och fullkomligt punktera offret.

Dock kan det bli lite jobbigt med att radarn låter även om det inte är något i närheten men det är inget som drar ner på spelkänslan.
Jag tycker att Rebellion har lagt ner väldigt mycket tid på miljöer och att få en genomträngande rädsla och det har dom verkligen lyckats med, vad dom också har lagt ner mycket tid på är att få karaktärerna att bli skräckinjagande och det kan man väl lugnt säga att dom har fått, det är nog inte många som klarar av att hålla sig lugna när mans er en hord av Aliens rusa mot dig i en trång korridor!

Kampanjen är lite väl kort men utökas med ett fantastiskt multiplayerläge.

Riktigt många speltimmar utlovas.

Betyg: Grafik 9/10 Multiplayer 10/10

Ett litet minus på att radarn alltid låter och att kampanjen är lite väl kort men annars ett fantastiskt underhållande spel

Slutgiltigt Betyg: 10/10

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10