Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dante's Inferno

Skrivet av: felixen   2010-03-02

Dantes inferno är ett spel byggt på boken den gudomlige komedin skriven av Dante alighieri.

I boken är dante en poet och i spelet är han lite mer brutalare....

Dante är en korsriddare han har sin rustning och ett slags spjut. Man får sen se dante sy sig själv ett kors över hela kroppen dom zoomar in och det kommer tecknande bilder med olika personer som pratar och förklarar olika saker.

När spelet tar sin början är man en vanlig korsriddare som blir linkastad i strid direkt, det märks att det är god of war liknande struktur och quick time events är spelet inte snåla med. Dante klarar så klart att bekämpa dom där små piraterna som du strider mot och sedan får han en kniv i ryggen. man möter sin första boss döden när man dödar honom och tar hans lie och då börjar spelet.

Dante är nöjd och tar sin häst och är på väg hem till sin tjej Beatrice som blir tagen av lucifer som tar ner henne till helvetet och du gör allt som krävs för att rädda henne.

Dante hittar olika statyer som man kan hamra b på för att t.ex. få liv mana eller souls, souls är din valuta i helvetet för souls kan du köpa nya attacker din Dante men det räcker inte på visa fiender kan du köra en special attack välja om du vill punisha dom eller abslova dem du får slags xp för holy om du abslovar han och xp i unholy om du punishar honom om din holy går upp i level kan du köpa ny attacker.Det finns personer runt om i spelet som ha antingen gjort eller blivit anklagad för något dumt och du kan välja om han är värd att dö eller få en ny chans.

Du får ta igenom dig olika sektorer genom helvetet och möta olika slags bossar. du får svinga dig och klättra på stolpar gjorda av människor. vart man än går så har man stönande ljud och skrikande människor som är spätade på pålar men inte är döda.

Dantes inferno är ett hack n slash spel men mycket djup story och roliga möjligheter ser ni det köp det.

lite info om kommande och mer saker utanför gameplayt: den 29 april kommer st lucia expansionen så du och din kompis kommer kunna att co-op med varandra och sen finns det dräkter man kan köpa redan nu och man kan köpa souls pack för microsoft points.

Grafik: grafiken är snygg och miljöerna är varierande, designen är genial 9/10

Ljud: musiken är riktigt bra och ljudet när människor skriker är hemskt. 10/10

Spelbarhet: kontrollen är helt perfekt bara kameran som strular. 8/10

hållbarhet: det är för kort riktigt synd, även fast gates of hell ett mode där vågor av fiender kommer finns. 7/10

+ grafiken, Ljudet, storyn.
- kameran, för kort.

Medlemsrecensioner7
Samlat betyg: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10