Svenska
MEDLEMSRECENSION

Aliens vs Predator

Ett helt ***** år hade jag väntat på Aliens Vs Predator. Jag hade väldigt höga förväntningar på det. Jag blev ganska besviken.

Februari 2009 satt jag vid datorn hemma hos mormor och surfa. Jag såg på youtube att det fanns en trailer på ett Aliens Vs Predator spel.
Jag såg trailern och började genast söka mer fakta...

När det äntligen kom ut i Februari 2010 blev jag ganska så besviken. Efter ungefär 10 timmar med storyn och fem timmar muliplayer kunde jag snabbt komma med ett omdöme.

Du kan spela som alien, predator och marine, både i storyläget och multiplayerdelen.
Storyn är ganska kort för alla tre, men alien kampanien är skandal kort... två timmar och den är över, PÅ HARD ! Storyn för alla tre är i stort sätt lika. Det som är annorlunda är att du ser storyn från olika perspektiv. Alien kampanien är ett undantag, den utspelar sig lite tidigare och slutar på sitt egna sätt( kommer inte skriva hur ). En sak som Rebellion verkligen har lyckats med är att man känner verkligen att man spelar som en alien när man väl är en eller som en predator när man spelar som en. De varieras väldigt mycket med spelkontrollen med de tre olika artena. Min personliga favorit är iallafall predator.

Multiplayern är okej, man har roligt några timmar men man orkar inte ranka up till max leveln. Detta online läge går inte att jämföra med modern warfare 2 eller bad company 2, verkligen inte. Mer maps och mer unlocks är det minsta man kan begära från detta. Det finns olika online mods såklart. Bland annat Death match och infestation.


Graffiken är inte den bästa och det är ganska mycket buggar. Spelet håller men är inte det bästa. Ljudet är väldigt likt ifrån filmerna, och det menar jag på ett väldigt bra sätt. Det är ganka så brutalt så om du är känslig borde du undvika detta. Detta spel borde bara köpas ut av riktiga avp fans eller sådana som vill testa något nytt i action/fps multiplayer i dagens teknik. Spelet har sina stunder dock.
tillexempel när man spelar som marine vid visa stunder, när aliens kommer överallt också vidare.

Spelad version: Xbox 360.

Sammanfattning:

Ljud: 8,9
Story: 7,7
Gameplay: 8,8
Graffik: 7,6
Achievements: 5.7

Totalt: 5/10.

Bra spelkontroll och rolig multiplayer men som saknar väldigt mycket innehåll.
Dålig graffik jämfört med andra dagens spel och tråkigt mycket buggar.

Har ändrat i betyget lite.
Jag hade gett det en 7:a men ändrade till en skitig 5:a

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10