Svenska
MEDLEMSRECENSION

Splinter Cell: Conviction

Majsigt. Fiskigt. Ja, det finns många saker som man kan säga om mat. Men detta är inte vad vi är ute efter. Jag har tittat på när min kompis Sverre stod och spelade Captain Prices nya uppföljare i Splinter Cell-serien på Mediamarket.

Eller ja, han berättade i alla fall om det. Det var som ljud för mina öron. Som lingonskogarnas djupaste hemligheter. Som en bunke fylld med Italiens alla härligheter.

Som du märker är det svårt att helt få tungan rätt i mun när man på darrande fingerborg skriver denna recension. "This is my most nummer one game ever of the time" like them ole jolly boys say in the Wild Wild West.

Med andra ord är mitt betyg en saltklar etta. Number one. No more needy to said. You know? Got me?

Lite synd var det att Sam Fishyman blev skjuten i röven. Lite synd att han blev så arg på männen i de glänsande trikåerna. I den skymmande natten... Men som alla vet är homosexualitet ett ämne som inte gärna kommer på tal men ofta diskuteras och generaliseras och diverse familjer, pick och pack.

Det drar självklart ner på betygsammanhanget att en och annan rövare lever loppan på någons bekostnad, på någons brödsmulor, på någons sak. Like a parasite in the darkest of night.

Om man ska se ur spelvärdesvinkeln så ger jag mer än godkänt. Jag viker mig ner i en bönande brölande fosterställning och låter Captain Prices genuina genialitet ta mig de sällan beskådade jaktmarkerna.

Om man kollar på achievementen så tycker jag att de är bra. Det finns lite av krims och lite av krams. Varken bu eller bä. Det är en fest för den lille människan i samhället. Han som så sällan får vara med på knytkalasen och evenemangeriets solskensdagar.
Jag såg på youtube när en fick achivements och då blev han glad. En gång såg jag en arg snubbe och det var hilarijus. Kan verkligen rekommendera den: www.youtube.com

Spelet var bra, men fienderna var fula. Dom dog ibland och känns lite overkligt. Spelarmekaniken var dålig och några grafittimän var bra. Alltså, en önskedröm
Det är varken bu eller bä. Bä eller bu. bäbä eller hubbabubba. You name it, sister.
Så för att avsluta det är recensionet så tänker jag avsluta med ett litet citat från byns engelska fantast själv: (undertecknad) You cant always win, but if youre in you can win, and thats for sure, brother o' brother."

Bilden är liteföråldrad, den är från beta-versionen

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10