Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-Stars

Det är första maj och min födelsedag. Jag sitter i min säng och får mina födelsedags presenter och i en av dem är spelet som jag idag trettioförsta maj ska recensera.
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All-Stars.

Har spelat spelet en gång innan jag fick det när jag var i Uppsala. Men det var när jag fick det som jag verkligen kunde spela det ordentligt. Och kul är det tack vare en mängd karaktärer (inte så många om man jämför det med Marvel vs Capcom 2 eller Super Street Fighter IV, men ändå många) som alla är bra balanserade (förutom Soki som kan vara lite väl för bra, eller irriterande när man slåss mot någon som använder honom).
Musiken tycker jag är bra och rösterna är också bra.

Grafiken är snygg som i dem mesta fighting spelen från Capcom (har inte spelat Street Fighter EX spelen, så jag kan inte säga nånting om dem).
För det är många detaljer som är ser bra ut enligt min tycke.

Spelbarheten och hållbarheten då. Jo, det är bra så länge man har någon att slåss mot efter att ha låst upp alla karaktärer, införskaffat artwork och alternativa färger för zennies (gemensam Capcom valuta) och kanske till och med ha klarat av bonus spelet Ultimate All-Star Shooter (har själv bara kommit till Area 8).
Men fighting spel har ju annars bra hållbarhet.

Jag tror väl att jag pratade innan om att Soki var irriterande att möta online.
Så då får jag prata om online läget. Det är ok, så länge ingen lagg inträffar på grund utav avstånden mellan spelare.

Så om ni gillar fighting spel med smått obskyra anime karaktärer tillsammans med Capcom kämpar tillsammans med galna special attacker, så kan jag rekommendera det här spelet.

Grafik: 8/10
Ljud: 9/10
Spelbarhet: 9/10
Hållbarhet: 8/10

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10