Svenska
MEDLEMSRECENSION

Capcom Fighting Jam

Skrivet av: märta   2010-06-06

I Capcom Fighting Jam möter karaktärer från Street Fighter, Darkstalkers och Red Earth varandra i ringen. Tyvärr är det inte lika bra som spelen ovanför.

Den ända nya karaktären i Capcom Fighting Jam är Ingrid från det osläppta Capcom Fighting All-Stars: Code Holder. Spelet innehåller många intressanta karaktärer från Street Fighter, Darkstalkers och det udda Red Earth men var är Makoto? Kyosuke? Hayato? Tessa? Mai-Ling? Morrigan? D.D.? Rook? Dan? Hauzer och Hydron är så stora att dom blir slagpåsar för alla andra karaktärer.

Spelkontrollen i Capcom Fighting Jam är perfekt och musiken är inte så dum heller. Synd bara att grafiken är fruktansvärt ojämn och det inte är särskilt mycket nytt.

Spelets slutsekvenserna är ritad av UDON som ligger bakom serietidningar baserad på bland annat Street Fighter, Darkstalkers och Rival Schools. Där får vi se Ryu möta varulven Talbain från Darkstalkers, vi får se M. Bison slåss mot Gill och så möts Jedah och Dante från Devil May Cry. Synd att vi inte fick spela de här striderna i själva spelet.

Capcom Fighting Jam är underhållnde men om man vill ha ett riktigt bra Capcom fightingspel föredrar jag Marvel vs. Capcom 2, Street Fighter: Anniversary Collection eller Capcom vs. SNK 2.
______________________________________

Grafik: 5/10

Ljud: 8/10

Spelbarhet: 8/10

Hållbarhet: 6/10

Plus:
Bra musik, perfekt kontroll.
Minus:
Inget som är nytt, ojämn grafik.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10