Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 3: ODST

Skrivet av: evil5   2010-09-07

ODST dom stenhårda typerna sen Master chiefs 3 har landat på min konsol och jag får en upplevelse som jag aldrig har haft förut.

Kapten Butch och hans gäng planerar ett uppdrag för att fria mombasa,från alla skjutgalna monster och apor.Men något går snet och hela gänget splittras över hela mombasa.Rookie som över lever sin hårda krasch i mombasas metal gator,bestämmer sig att leta upp sina vänner.

Jag springer runt som en galning i gatorna när fienden skjuter mot mig.Jag gömmer mig snabbt smyger förbi dom och hittar hjälmar smycken och blod av mina vänner.

Nu helt plötsligt spelar jag Butch vår hård veteran som också överlevde kraschen,han bestämmer sig också att gå och leta efter sina men.

Men med Butch känner jag som om en helt ny känsla.Han är mer erfaren och faktiskt så behöver jag inte längre gömma mig,jag tar fram min plasma gevär och får min hämnd.

Längre in i spelet blir dett bara bättre när jag får som jätten i truppen där jag ser ett vackert landskap.Jag får ett stort leende på mitt ansikte.Jag tittar fram och ser några snubbar som ber mig att sitta i deras tank, och köra dom tillbaks till the warzone mombasa.Men det blir inte så let.Jag hör att dom vackra små fåglarna har flugit iväg.Tittar fram och boom jag flyger av tanken tar fram min snabba reflex och gömmer mig bakom en sten.Jag vågar inte ens titta på mina smarta fiender när det kommer en väg av kulor mot mig vad gör jag nu?

Medans allt detta händer på mindre än tre timmar.När jag kommer tillbaks till framtiden (Rookie) får jag ett suck på mina läppar.Men nej han blir på nåt konstigt sätt bättre från varanan flashback.Roligt men ganska konstigt.

Online känslan var också ganska så nice fordona är lättare att hantera.Mina vänner och jag blir störtförelskade i spelets online mode.Allt känns så nytt och fräst på samma gång.En riktig welcome home känsla.

För första gången i mitt liv har jag skjutit med en moja pistol som gör så att mina fiender
bajsar på sig av skräk.Jag känner mig som en riktig street swepper.

Grafiken har också ändrat sig en hel del sen 3an.Typ byggnaderna,gatorna,fienderna och så klart karaktärerna.

Spelkontrolen gör dig inte så stressade som 2 an och kanske 3 an till och med?

Halo 3:-oDST var och kommer alltid vara en fantastisk spel upplevelse.Den är hård kall spännade och till o med dödande som försänar en tia.

+Online
+Story
+Upplevelsen

-några små moment som gör det lite svårt att hålla sig vid liv tyvärr.

Medlemsrecensioner13
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10