Svenska
MEDLEMSRECENSION

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Mitt första Naruto spel blev Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 och här är mina åsikter om spelet.

Jag är ett stort Naruto fan, så jag visste vad som skulle hända på ett ungefär i ultimate adventure.
Men om man läst manga fattar man mera av spelet. Men antar att det kan vara bra fast man inte läst manga förr.

I spelet så finns det tre olika modes. Det finns, Ultimate Adventure, Free Battle och Online.

I Ultimate adventure så ska man spela igenom en story som är ungefär exakt samma som den i mangan. Vissa delar i spelet följer inte angan helt, men de delarna är oftast bättre en samma ställe i mangan. I storyn ska du som Naruto(och ibland andra karaktärer, t.ex Sasuke.) vinna olika boss strider göra miniupddrag eller requests, samla materials för att göra vapen eller uppgradera matbutikerna.(låter väll konstigt). Och samla in olika saker. Det finns mycket att göra även efter man klarat ut spelet. Men jag tänker inte gå in på storyn då alla som läst manga vet ungefär vad som händer, och ni som inte har. Får läsa mangan eller en annan recension. Men den är väldigt bra och jag tycker den följde mangan väldigt bra. Stridssystemet är väldigt enkelt med en knapp för vanlig attack, en för olika sorts chakra attacker, en för att kasta shurikens och en för att hoppa. Att försvara funkar också bra. Man kan också använda substitution jutsu när man blir attackerad av motståndaren, då använder man utbytes tekniken och hamnar bakom ryggen på fienden. Man kan också använda awakening om man bara har lite mindre än hälften av livet kvar. Då blir ens karaktär extra stark och kan ibland olika jutsus. Man kan också använda ninja tools för att boosta sig eller försvaga motståndaren eller kasta saker som t.ex bomber på motståndaren.
I Ultimate adventure så får man också sp(storm points) det ska man samla på så får man olika titlar man kan använda till online läget, och också kort som också de kan användas till online läget.


Sen har vi free mode, här kan du välja att slåss med olika karaktärer mor datorn eller mot kompisar och det finns över 40 olika karaktärer att välja mellan. Vissa är bättre än andra, men alla går att spela med. Det roligaste i free mode är nog att vara mot kompisar, med det mycket lätta sättet att spela är det otroligt roligt att ta en match mot en kompis. Också här får du sp om du vinner

Online delen i spelet är också ganska bra, men enligt mig laggar det en del(för mig iallafall) men annars är det ganska samma som free mode utom att här har du också bp, som går uppåt om du vinner och neråt om du förlorar. Och i det här läget får du också sp.

Spelet borde finnas hos alla som gillar Naruto och jag rekomenderar det varmt. Så kan ni vänta er ett spel på kanske 30 timmar.

Grafik 9
Ljud 9(älskar musiken)
Spelbarhet 9
Hållbarhet 8
Online 7

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10