Svenska
MEDLEMSRECENSION

EA Sports MMA

Skrivet av: maxim65   2010-11-09

Hej jag ska berätta om EA sports MMA. Det som fick mig att köpa spelet var p.g.a att det var ett MMA spel. Jag är ett stort fan av just mma och därför köpte jag spelet. Nu om spelet mitt första intryck på spelet var rätt ok. Jag började spela direkt karriär läget som jag tycker är betydligt roligare och bättre än karriär läget på UFC 2010.

För på UFC när man fått upp sin gubbe till 70 i styrka,snabbhet och kondition så är de nya grejerna man skall lära in sig som är väldigt tråkigt att göra efter ett tag. Tillexempel när man tränar stående och ska slå på mitsar i UFC 2010 så behöver man bara jabba för att få snabba poäng och det är hur trist som helst.

Men i EA sports MMA har de gjort som Fight night Round 4 att det står på skärmen vad det är för kombinationer du ska slå in för att få rätt. Men dock så är det negativa att på en övning så är det samma kombinationer och att de inte varieras hela tiden som de gjort på fight night. Det gör det mer trist.

Jag föredrar nog att göra kombinationer än att bara stå och jabba mot en mits.

Att köra karriär läge i EA sports MMA är mycket roligare men håller inte länge dock. Det är för få rörelser som man kan lära sig i EA sports MMA gemfört med UFC 2010 som har typ över 50 lärbara rörelser.

Alltså det possitiva med EA sports mma karriär är träningskänslan som man får ett uppdrag och det är olika uppdrag på olika tränings grenar som inte gör träningen tråkig. UFC 2010 dock gör träningen väldig tråkig genom att man bara ska göra en och samma grej på ett tråkigare sätt.

Ett stort plus för EA sports MMA submission system som ``INTE´´ är lika efterblivet som UFC, att man måste rulla spak för att få in. I EAS MMA om man chockar ska man träffa med spaken på en grej som snurrar run i cirkeln som visar mer hur mycket skills man har, om håller spaken för länge ner så blir gubben trött och då blir det enklare att fly.

När man gör en vanlig armbar ska man också ha känsla då ska man timma in tryckandet på fyrkant för att få in den och har man dålig subbmission defence så är det rätt kört ;). Det gör att det är mycket enklare att submita i EAS mma än UFC 2010 där man bara rullar spak på vilken subbmission du än gör.

Glömde nämna I Eas MMA kan du inte göra en super gubbe som i UFC 2010. Genom att man inte kan gör det kan man använda gubben i Online läget ``UTAN´´ att kryssa i CAF som man gjorde i ufc om man vill köra med sin skapade gubbe online.

Nu till Gameplayen av EAS MMA.

Stående delen är ungefär som Fight night Round 4 men med rörelse när man jabbar och slår krockar och uppercuts. Gemfört med UFC så har UFC ingen chans över EA sports MMA stående alls de blir helt enklet utklassade för att vara så okänsliga. På grund av stående delen i EAS mma fick mig att sluta spela UFC helt, för att det var så stelt och tråkigt.

Mark delen är dock sämre i EA sports mma för att man inte kan röra sig runt lika mycket som man kan i UFC. Ground and pound i UFC ger lättare skador med blod än i EAS mma. Vissa svep i Eas MMA man gör fungerar i nte i verkligheten som gör det lite tråkigare men ändå bra ideer. Dock så liknar mark delen lite första ufc 2009 som kom ut förra året.

Clinchern stående är mycket bättre i EAS MMA för att man kan ``INTE´´ reversa de utan bara stoppa som gör spelet hur bra som helst. Glömde nämna när man gör major pass i mark delen det är ända sättet man kan bli reversad på men om minor så blir man bara stoppad.

Karaktärerna i Både UFC och EAS MMA

I ufc kan du välja alla som dominerar idag kända namn som: Brock lessnar, GSP, shogun Rua och mer.
Så länge i EAS MMA kan du välja ``LEGENDERNA´´
som Bas rutten som har en gång tidigare i sitt eller kanske fortfarande har världens farligaste sparkar. Han kan möjligt viss sparka hårdare än mirko cro cop.
Fedor Emilinenko som har varit bland de bästa och top rankad i MMA legat etta i världen i gemförelse med alla mma stjärnor som fans.
Randy couture också en väldigt bra och känd wrestlare men kanske inte lika bra i spelet( Har inte spelat som han så vet inte).
Shamrock bröderna som har ``VARIT´´ med i UFC och dominerat i några år.

Finns fler gubbar i EAS MMA det var bara början.

Samman fattning

+
Stående kamp riktigt bra känsla som fight night.
Grafiken är helt OK inte den bästa men ok.
Karrirär läget Bra älskar det.
Legenderna som man kan slå ihjäl med sin skapade gubbe :)
Lägga in sitt ansikte som photo game face.
Taekdowns hur grymma och sköna som helst.
Svårighets graderna, kan inte slå en på LEGEND inte lika lätt som, expert i UFC.
ONLINE LÄGET INGET LAGG. SUCK ON THAT UFC !!!
Submission systemet är grymt. gemfört med ufc kan vara lite jobbigt med det i början av spelets gång.

-
Få grejer att göra.
Inte lika mycket att välja på i menyerna som i UFC.
Mark fighten behöver finslipas.
Vissa tråkiga online när de sitter på marken och bara slår och man inte kan fly från de.


Posta frågor om det är något ni undrar över spelet så svarar jag så fort jag kan.

Förhasta er nu inte att spela online om ni inte kört karriär läget då blir det väldigt svårt.

Samlat betyg: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10