Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tony Hawk: Ride

Det spelar ingen roll om du är uttråkad väldigt ofta eller om du har så mycket som aldrig ha rört en skateboard, Tony Hawk Ride är ett skitspel. Jadu det skulle nog ta flera dygn att berätta alla problem men de mest irriterande bräda, små banor att skejta på, helt konstiga menyer och dåligt online. Och efter det är en ovanligt konstig version av vad serien redan har gjort.

Hur som helst Activision är nu tillbaka, med ett nytt Tony Hawk spel väldigt inspirerat av Guitar Hero, ett 1000 kronors spel som kommer med en leksaks-skateboard. Jadu vad hände egentligen? Om man ska börja med att prata om brädan så kan man säga en sak. Det är alldelles omöjligt att separera brädan från spelet, men du kan inte spela någonting annat med den.

Brädan funkar verkligen uruselt, när du har lutat brädan bakåt så reagerar spelet 0,5 sekunder senare, och du kommer verkligen inte nära riktig skating genom detta. För exempel för att göra en kickflip så måste du dra bak brädan och när du står som på en manual på den så ska du luta den åt sidan.

Det finns olika svårighetsgrader som vanligt. På den enklaste så känns det som att spelet spelar sig själv men om du tar den svåraste så kommer man inte komma ett dugg nära äkta skating, du kommer bara få en tråkig och stor irritation.

Den enda delen av spelet som kanske känns lite skön är manual, det funkar faktiskt ganska bra men resten är ett stort problem. Men inte om du kör free skate, då behöver du I.A.F inte oroa dig över att göra rätt trick på rätt tid, men de flesta banorna är väldigt små och inte särskilt roliga att åka runt i.

Det är i challenge mode all din adrenalin kommer ur dina nerver, det är inte särskilt svårt i början i spelet inte öns när du behöver göra massor av tricks på en rail men senare så kommer nästan helt omöjliga uppdrag där du ska göra tricks som inte ens står i tränings videos, de vill att du ska klura ut hur man gör tricket själv.

Även om brädan hade funkat perfekt så skulle det inte löst spelets andra problem. Menyerna är bara ihopmalda och dåligt organiserade, för exempel när du har klickat på challenge menu så kan du inte rymma från den du behöver faktiskt börja ett uppdrag för att sen kunna komma till de andra menyerna.

De flesta menyerna kan du kontrollera med brädan men om du går in på leaderboards så måste du ha n vanlig kontroll för att fortsätta. Om du är riktigt stolt över dina skolks på Ride så kan du gå online och försöka ta dig upp på högsta plats i leaderboards, men det är väldigt få som spelar både på psn och xbox live så du kommer inte hitta en väg att ta dig upp på de för än du kan hitta någon att spela med.

Wii versionen har inte ens online istället så kan du spela som din mii men du måste låsa upp det per bana och svårighetsgrad. Det finns flera spelare där varje spelare turas om att åka på brädan och online så ska du få så mycket poäng som möjligt på en viss bana, båda suger.

Vad som är efter det är de extremt långa laddningstiderna, mass effect 2 laddningstider är snabbare. Det lite roliga du nog kommer få av Ride är vert skating, att göra oändliga combos har försvunnit men genom att åka i en half pipe så kan du I.A.F göra så att något coolt händer på skärmen utan adrenalin.

Du kanske åker skateboard på riktigt och är väldigt professionell och tror att den svåraste svårighetsgraden är något för dig, var ingen idiot, även då är inte Tony Hawk Ride en så himla bra vän till dig, du kommer inte komma ett dugg nära äkta skateboard, du kommer bara störa dig på den usla kameran. Tony Hawk Ride är en stor röra!!!!!!!!!!

Grafiken är urusel, Spelbarheten är kass eftersom kontrollen suger. Ljudet är nog det enda bra med spelet, Skate spel har alltid fantastiskt soundtrack och det har inte försvunnit. Du kommer tröttna på Tony Hawk Ride efter 1 timme.

Testad version: Playstation 3

Grafik: 2/10
Spelbarhet: 1/10
Ljud: 7/10
Hållbarhet: 1/10

Plus: Manuals funkar, I.A.F bra soundtrack.

Minus:

Precis allt annat!

Sammanfattning:

Köp inte Tony Hawk Ride, även om du är ett stort fan av serien så köp inte det!

Samlat betyg: 3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10