Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed: Brotherhood

Folk har oroat sig att assassins creed brotherhood skulle bli som 2an men jag kan lugnt säga att så är det inte.

Spelet börjar precis där 2an slutade i valvet (ezio vid det här laget tror att hans och marios arbete mot the templars är över men vad man snart lär se det är fel).
När villan blivit anfallen och förstörd reser man till rom för att hämnas.
Där hjälper machiavelli än att återhämta sig början av spelet va ej en höjdare men kul.

Det är när man kommit in mer i spelet det blir som roligast då man får sina assassins recruits jag använde dom så mycket så jag han aldrig hyra courtesans, tjuvar eller mercenaries, Nu kan man också rida hästen i staden inte jätte spännande nytt glömde ofta hästen och sprang istället.
Och ja nya fight moves så man kan döda massor med fiender i en combo och samtidigt använda hidden gun.

Med många roliga uppdrag, bonus uppdrag, trophies, multiplayer (kommer till det snart) och massor med kul att göra höll spelet mig underhållen väldigt länge.
Grafiken och ljudet i spelet är också väldigt bra soundtracksen är grymma och får spelet att verka mer realistigt. För första gången har nu assassins creed multiplayer och det är totalt awesome roliga modes,bra maps och många bra assassination moves tröttnar man nästan aldrig.

Två dåliga saker om online: 1. servrarna är inte särskilt bra. 2. vissa av trophyserna är riktigt irreterande.
Assassins creed brotherhood är ett riktigt bra spel om man spelat något tidigare assassins creed och gillat det köp det här. Det är 1 av de bästa spelen som gjorts i år.

Betyg:10/10
Ljud:10/10
Grafik:9/10
Spelbarhet:10/10
Hållbarhet:9/10

+ Så gott som allt

- Multiplayer servrarna kunde ha gjorts bättre.

Men jag rekommenderar först att ni kört 1an och 2an annars lär ni inte förstå mycket om storyn (1an är bara för att förstå desmonds story, 2an är lite mer viktigare därimot). Spelet var riktigt bra så jag ger den 10/10

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10