Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fallout 3

Folk har frågat mig om de ska skaffa fallout 3 eller fallout new vegas först jag säger skaffa fallout 3 först så ni får lite träning till new vegas.

Man börjar spelet som en baby och lär sig enkla saker som gå till lite svårare saker som skjuta.
Men efter 19 år i (det faktiskt enda vault med människor kvar i) vault 101 lämmnar man för att leta efter sin far som har också lämnat vaultet för att rädda the wasteland.

Men att hitta honom i det enorma wastland är inte så lät och man måste hjälpa ,stjäla information från eller övertala vissa personer så de ger än information vart han tog vägen.

Men självklart behöver man inte man kan göra massa annat (om man inte fokuserar på storyn då måste man leta efter sin far men kan fortfarande göra side quests) t.ex side quests leta igenom the wasteland, döda fiender och vid ett tillfälle t.o.m spränga megaton med en stor bomb och mycket mer.

En annan bra sak med fallout 3 är att man kan välja att va god eller ond, man kan t.ex rädda slavar eller skaffa fler slavar, rädda en stad eller utplåna befolkningen, ja som sagt det finns massor att göra.
Graffiken är därimot inte särskilt bra, det finns inte jätte många side quests kvar när spelet är slut (kommer till det sen) och freezes, gliches och crashes händer var tredje timma kanske.

Karaktärerna man stöter på har också riktigt bra röst skådisar som verkligen passar deras karaktärer. Och vill man ha mer kan man alltid ladda ner dlcerna, jag rekomenderar att först skaffa: broken steel (för att den gör så man kan bli lv 30 istället för 20 och när spelet är klart får man fortsätta).
Den andra är point lookout (för med nya quests, nya vapen, nytt ställe att utforska och mycket annat är det en jätte bra dlc).
De andra 3 är inget måste med ifall ni vill veta så tippar jag om the pitt.

Betyg:9/10
Ljud:8/10
Grafik:8/10
Spelbarhet:9/10
Hållbarhet:8/10

+ Så gott som allt

- Grafiken är inte särskilt bra och det finns till slut för få side quests.

Ja om man vill ha ett roligt spel ska man absolut köpa det här med massor att göra, utforska, och skjuta kan man hålla sig underhålen länge och dlcerna gör det bara bättre.
Jag skulle ha gett det 10 av 10 men vissa detaljer störde mig så jag ger fallout 3, 9/10.

Medlemsrecensioner51
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10