Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed: Brotherhood

När Brotherhood börjar så är man i katabomberna som i slutet av tvåan och forskar.Plötsligt så dyker Mario upp och säger att Ezio ska komma och tillsammans så slåss de ut ur vatikanen och tillbaks till villan.Väl där så säger Ezio att han ska stanna i villan och inte jaga "Spanjoren".

På kvällen så är det fest och alla har trevligt men kväll blir till morgon och BOOM så flyger det en kanon kula framför Ezios ögon. Han springer ut och ser att Rodriga"spanjoren"borgia har skickat sina män för att attackera villan och Ezio springer och hjälper till och gör ett bra jobb men det är för många soldater och in kommer Borgias son med Ezios farbror som gisslan.Han har tagit edens äpple och avrättar Mario vid ingåns porten.Ezio springer och vill hjälpa till men blir skjuten i axeln och faller från ett tak ner på marken.Han får hjälp upp går tillbaks till villan och hjälper alla att gå till den hemliga tunneln som leder till bakom staden.Väl ute så ska Ezio rida till en vän och får tag i en häst och börjar rida.Men av kulhålet svimmar han av blodförlust och dråsar i backen.


När han vaknar upp igen så är han i en liten stuga i Rom.Rom är en förfallen stad som styrs av Borgia i ett järngrepp och det är vakter ungefär överallt.I distrikten finns Borgia vakt torn som ser allt i distriktet och styr över alla butiker som de bommat igen.Ezio är mannen som ska ställa allt rätt i Rom och det gör man genom att bränna ner tornen och öppna butikerna igen.

När man kommit igång så ska man bli vän med kurtisaner och tjuvarna men även legosoldaterna.Sen kan du börja ditt brödraskap av lönnmördare.Till början så är rekryterna inte så bra men blir bättre i genom att man skickar dem till olika uppdrag i Europa och på sätt så kan de stiga från gatubuse till fullfjädrad lönnmördare.

Nu till online läget.
Online läget är nytt och jag personligen älskar det men hatar när ubisoft servern laggar och man måste stå ut med långa väntetider och ibland så tar man sig inte äns in!
Men när man tar sig in så känns det jätte skönt och man har alltid roligt.

Så här ligger det till.

Grafik[8]
Ljud[8]
Story[9]
Online[7]

Så därför så blir mitt Betyg en 8.

Kommentera gärna eftersom det är min första recension.

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10