Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Call of Duty: Black Ops

Skrivet av: Spårbil   2010-12-25

Hejssan allihopa, jgag vet att ni alla hatar mej. Spelet Cod of Durty Black ops handlar om en ssoldat i ett krig, mm vem bryr sig. Likssom alla spell har singlespelare så gör nåt nytt!!? Multiplayyern är smasskig, man kan körra up till 48 player ock ha askull online. Visst iblandd gör graffiken en lessen då det är rikligt med fult bumpmaping. Mren ljussättnigen är ful!! Det bässta med spelett är musiken som npåminner om skäön pop-punk med Cod of duty influennser.!! Jagg har bara speleat spellet i 20 minnuter men jagh vill bli recensent förr gamerector så jag måsste skynda migg.!! Annars ärr speletts meny ganska fgul!!

Delbettyg:

Grafikk: 2/10

SPelbarhet: 10/10

Gameplayy: 10/10

Hållbarrhet: 9/10

Ljud: 9/10

Bumpmappingg: 1/10

Sluttbetygg: 1/10

(( Iställlt för att hatta kan ni ge mig konstruktttiv kritik så jag kann uppfyla min drö,m och bli recenseent på Gamerector!!) // STafan

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: arthasmenethil
    2010-12-25 18:50
    troll..
     
  • Skrivet av: Snoken
    2010-12-25 19:12
    Iställlt för att hatta kan ni ge mig konstruktttiv kritik så jag kann uppfyla min drö,m och bli recenseent på Gamerector!!) // STafan

    Sorry STafan, I'm afraid I can't do that.
     
  • Skrivet av: Andy_Lund
    2010-12-25 19:50
    hoppas du blir bannad
     
  • Skrivet av: Captian Price
    2010-12-25 22:48
     
  • Skrivet av: leftgamer
    2010-12-26 15:00
    du och fille49 måste skämta?????? ni är sänker kompisar och ska försöka bli bannade.


    eller??????????
     
  • Skrivet av: Darthinator
    2010-12-26 16:58
     
  • Skrivet av: special ops
    2010-12-29 09:33
    Hurt fa`n kan du ge black ops 1/10.Jag kan inte
    ge dig konstruktiv kritik för den här sopprecen
     
  • Skrivet av: Snipershooter
    2010-12-29 10:02
    Alla ignorerar han...
     
  • Skrivet av: leonardo-do-vinci
    2010-12-30 13:14
    Sry men du kommer aldrig jag upprepar ALDRIG kunna bli recensent på gamereactor eller någon annan spelsida om du gör som du gör nu.

    Du skriver för kort, stavar fel för många gånger får med för lite fakta som faktiskt är uselt och fattar inte hur betygsätningen fungerar om 4 av 7 är nästan eller t.o.m perfekt så kan man inte sätta en 1.
    Fixar du det kan du kanske bli bättre om du också ser till din störande attityd som faktiskt retar upp massor.
     
  • Skrivet av: game_fan30
    2011-01-03 12:35
    1/10
     
  • Skrivet av: slankov42
    2011-01-03 22:36
    Hahahaha, alltså det är ju lite roligt, om jag ska vara ärlig så tror jag recensionen är menad som ett skämt ;) så jag tror inte ni behöver spy galla över honom
     
  • Skrivet av: zibbz95
    2011-01-04 17:42
    Du skriver som en kratta! Du skulle nog inte rört spritflaskan innan du skrev
     
  • Skrivet av: gurage
    2011-01-04 17:42
    Han trollar ju herregud...
    eller så har han ett defekt tangentbord.
     
  • Skrivet av: Schmackadoodle
    2011-01-04 17:58
    Men snälla, du skräpar ju bara ned på sidan... Ingen tycker ju att du är kul och du kommer antagligen bli bannad inom en snar framtid, så varför inte sluta nu när du har chansen?
     
  • Skrivet av: sigmons
    2011-01-04 18:38
    spelbarheten och gameplay ger du 10 av 10? jag gillar inte black ops men det här är helt fel.
     
  • Skrivet av: Ghost97
    2011-01-12 20:44
    Black Ops Betyg=7/10
    Ditt stavnings betyg=0/10

    Tillagt 2011-01-12 20:44:
    Black Ops Betyg=7/10
    Ditt stavnings betyg=0/10

    Tillagt 2011-01-12 20:45:
    Black Ops Betyg=7/10
    Ditt stavnings betyg=0/10
     
  • Skrivet av: Omen
    2011-02-19 12:08
    Vad jag vet finns det inget som heter Bummappingg sim kan kan ge betyg på,och betyget som du ger är vad jag vet mycket för bra för att ge
    1\10. Och antingen är du efterbliven eller så trycker du bara på några knappar. Många stavfel och även av att ha en så låg dröm som att bli recensent på GR så har du misslyckats,du tänker inte kreativt kan absolut inte matte och kommer inte kunna va något i framtiden,sorry mate men så är det
     
  • Skrivet av: drdre
    2011-03-13 13:10
    hehe. YOU BE TROLLI'N!

    Still najs att du sänker medelbetyget av spelet
     
  • Skrivet av: Razorboy
    2011-08-05 00:25
    Troll
     
  • Skrivet av: viktorgamer89
    2011-11-13 00:25
    Vafan är detta för skit?? Lär dig stava, skriva recensioner och sätta betyg!
     
 
Mitt betyg:1/10
39 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.7/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Mac
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    Treyarch
  • Utgivare:
    Activision
  • Antal spelare:
    1-4
  • Premiär:
    09 november 2010
Omröstning Laddar du ner gratisspelen man får via PS Plus och Xbox Live Guld?
  • 12% Ja, alla
  • 27% De flesta
  • 26% Bara de jag vill spela
  • 8% Nej, sällan/aldrig
  • 27% Har inte dessa tjänster
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +