Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Call of Duty: Black Ops

Skrivet av: fille49   2010-12-29

Nya call of duty är här men är det verkligen bra?

Man startar som en soldat och man sitter i sin helikopter med sin mp5.a laddad. solen skiner och bländar mina ögon, grafiken är riktigt okej, och dålig. texturer som ibland ser gammalt ut.

Helikoptern landar man får börja stryra och kontrollen känns tight men tråkig, ungefär samma sak som modern warfare 2.

man är med sina soldater och hör sin egen karaktärs röst vocie-actad av sam worthington som gör ett bra jobb.

Spelet tar ungefär slut efter 6 timmar och jag känner mig uttråkad det är segt och det är för mycket story som förstör spelet.

Jag går över till multiplayern.


Multiplayern är inte det posetiva, det är obalanserat och rejält tråkiga bannor. Det finns mer saker att man kan pilla med som sina tags på vapen och costumiza massor saker som är riktigt froligt.

I början så störtar helikoptern men man dör inte.

Grafik: 8/10 snygg, kan inte mätas sig med crysis.

Spelbarhet: 5/10 tight spelkontroll.

Hållbarhet. 3/10 kort som bara den.

Ljud: 5/10 helt okej.

+bra grafik, bra och intressant story.
- för mycket stroy obalanserat.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Dragonforce
    2010-12-29 04:06
     
  • Skrivet av: Snipershooter
    2010-12-29 09:53
    du suger.
     
  • Skrivet av: leftgamer
    2010-12-30 08:47
    för mycket story??? wtf??
     
  • Skrivet av: leonardo-do-vinci
    2010-12-30 13:06
    Singelplayer är story baserat, pucko.
     
  • Skrivet av: special ops
    2010-12-31 17:47
    En av dom dåliga recen av Black ops.
    Campaign=Story."Cmpaignen tar slut efter 6 timmar=(enligt dig) väldigt kort?.
    Du kan inte gemföra ett spel med ett annat spels
    grafik det pajar hela recen
     
  • Skrivet av: elioto
    2011-01-04 16:17
    sämsta recensionen någonsin
     
  • Skrivet av: NintendorRemote
    2011-01-17 20:43
    Hur pallar du? m
     
  • Skrivet av: ZogeZ
    2011-01-18 22:52
    Men

    Eller ska inte klaga än..

    är det till pc du spelar.. måste vara det,
     
  • Skrivet av: jpkillah
    2011-01-25 20:08
    men..man startar ju inte på någon helikopter ?
     
  • Skrivet av: Daweed
    2011-01-31 16:29
    "grafiken är riktigt okej, och dålig. texturer som ibland ser gammalt ut."

    "Grafik: 8/10"

    "+bra grafik"

    Ändra inte åsikt medan du skriver.
     
  • Skrivet av: ThomasEnell
    2011-03-11 09:34
    Tråkig recension.
     
  • Skrivet av: Omen
    2011-08-27 13:49
    "solen skiner och bländar mina ögon" Wtf? I spelet eller i verkligheten? För om det är i spelet har du jävligt känsliga ögon
     
 
Mitt betyg:5/10
39 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.7/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Mac
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    Treyarch
  • Utgivare:
    Activision
  • Antal spelare:
    1-4
  • Premiär:
    09 november 2010
Omröstning Hur mycket bryr du dig om achievements/troféer?
  • 24% Mycket, ger spelen mervärde
  • 52% En del, kul grej ibland
  • 21% Varken eller, bryr mig inte
  • 3% Hatar dem
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


BETA +