Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Call of Duty: Black Ops

Skrivet av: fille49   2010-12-29

Nya call of duty är här men är det verkligen bra?

Man startar som en soldat och man sitter i sin helikopter med sin mp5.a laddad. solen skiner och bländar mina ögon, grafiken är riktigt okej, och dålig. texturer som ibland ser gammalt ut.

Helikoptern landar man får börja stryra och kontrollen känns tight men tråkig, ungefär samma sak som modern warfare 2.

man är med sina soldater och hör sin egen karaktärs röst vocie-actad av sam worthington som gör ett bra jobb.

Spelet tar ungefär slut efter 6 timmar och jag känner mig uttråkad det är segt och det är för mycket story som förstör spelet.

Jag går över till multiplayern.


Multiplayern är inte det posetiva, det är obalanserat och rejält tråkiga bannor. Det finns mer saker att man kan pilla med som sina tags på vapen och costumiza massor saker som är riktigt froligt.

I början så störtar helikoptern men man dör inte.

Grafik: 8/10 snygg, kan inte mätas sig med crysis.

Spelbarhet: 5/10 tight spelkontroll.

Hållbarhet. 3/10 kort som bara den.

Ljud: 5/10 helt okej.

+bra grafik, bra och intressant story.
- för mycket stroy obalanserat.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Dragonforce
    2010-12-29 04:06
     
  • Skrivet av: Snipershooter
    2010-12-29 09:53
    du suger.
     
  • Skrivet av: leftgamer
    2010-12-30 08:47
    för mycket story??? wtf??
     
  • Skrivet av: leonardo-do-vinci
    2010-12-30 13:06
    Singelplayer är story baserat, pucko.
     
  • Skrivet av: special ops
    2010-12-31 17:47
    En av dom dåliga recen av Black ops.
    Campaign=Story."Cmpaignen tar slut efter 6 timmar=(enligt dig) väldigt kort?.
    Du kan inte gemföra ett spel med ett annat spels
    grafik det pajar hela recen
     
  • Skrivet av: elioto
    2011-01-04 16:17
    sämsta recensionen någonsin
     
  • Skrivet av: NintendorRemote
    2011-01-17 20:43
    Hur pallar du? m
     
  • Skrivet av: ZogeZ
    2011-01-18 22:52
    Men

    Eller ska inte klaga än..

    är det till pc du spelar.. måste vara det,
     
  • Skrivet av: jpkillah
    2011-01-25 20:08
    men..man startar ju inte på någon helikopter ?
     
  • Skrivet av: Daweed
    2011-01-31 16:29
    "grafiken är riktigt okej, och dålig. texturer som ibland ser gammalt ut."

    "Grafik: 8/10"

    "+bra grafik"

    Ändra inte åsikt medan du skriver.
     
  • Skrivet av: ThomasEnell
    2011-03-11 09:34
    Tråkig recension.
     
  • Skrivet av: Omen
    2011-08-27 13:49
    "solen skiner och bländar mina ögon" Wtf? I spelet eller i verkligheten? För om det är i spelet har du jävligt känsliga ögon
     
 
Mitt betyg:5/10
39 medlemsrecensioner
Samlat betyg:7.7/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Mac
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    Treyarch
  • Utgivare:
    Activision
  • Antal spelare:
    1-4
  • Premiär:
    09 november 2010
Omröstning Laddar du ner gratisspelen man får via PS Plus och Xbox Live Guld?
  • 12% Ja, alla
  • 27% De flesta
  • 26% Bara de jag vill spela
  • 8% Nej, sällan/aldrig
  • 27% Har inte dessa tjänster
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +