Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Kinectimals

Skrivet av: SackboyvsHalo   2010-12-31

Egentligen skulle det bli en 10:a men eftersom den där jäkliga glitchen så sänkte jag rätt bra.
...Alla aktiviteter, lekar m.m var superb!!
Kinect lyckades bra men jag gillade inte det dyra priset. Fantastiskt spel! Jag går upp 7:30 varje morgon nu som jag alltid gör när jag har fått nya spel; och dessutom så blir jag PIGG! Det här är min första recension faktiskt. Och det var ju kul att jag skrev om något bra spel. Så alltså: En stark 8 i betyg får Kinectimals för att det är så himla kul att skryta om sitt nyfödda Kinect som nästan blev överhettad en gång! :)

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Snipershooter
    2011-01-01 09:37
    Jaha, om jag hade ett kinect skulle jag villjat att det skulle heta till och paja eftersom det suger.
     
  • Skrivet av: leonardo-do-vinci
    2011-01-01 13:44
    Kort och det lockar inte riktigt att köpa spelet
     
  • Skrivet av: MrKalleOh
    2011-01-01 14:38
    Du vet att ditt mål är att locka andra användare att köpa Kinectimals på grund av ditt betyg, du misslyckas med det... Tänk på det, gör om, gör rätt
     
  • Skrivet av: fookUnb
    2011-01-01 16:07
    Stycken, en sak i taget, handling
     
  • Skrivet av: 420
    2011-01-02 16:32
    Snipshooter: Har du ens provat kinect ?
     
 
Mitt betyg:8/10
1 medlemsrecensioner
Samlat betyg:8/10
Info
Omröstning Hur mycket bryr du dig om achievements/troféer?
  • 24% Mycket, ger spelen mervärde
  • 52% En del, kul grej ibland
  • 22% Varken eller, bryr mig inte
  • 3% Hatar dem
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


BETA +