Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Kinectimals

Skrivet av: SackboyvsHalo   2010-12-31

Egentligen skulle det bli en 10:a men eftersom den där jäkliga glitchen så sänkte jag rätt bra.
...Alla aktiviteter, lekar m.m var superb!!
Kinect lyckades bra men jag gillade inte det dyra priset. Fantastiskt spel! Jag går upp 7:30 varje morgon nu som jag alltid gör när jag har fått nya spel; och dessutom så blir jag PIGG! Det här är min första recension faktiskt. Och det var ju kul att jag skrev om något bra spel. Så alltså: En stark 8 i betyg får Kinectimals för att det är så himla kul att skryta om sitt nyfödda Kinect som nästan blev överhettad en gång! :)

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: Snipershooter
    2011-01-01 09:37
    Jaha, om jag hade ett kinect skulle jag villjat att det skulle heta till och paja eftersom det suger.
     
  • Skrivet av: leonardo-do-vinci
    2011-01-01 13:44
    Kort och det lockar inte riktigt att köpa spelet
     
  • Skrivet av: MrKalleOh
    2011-01-01 14:38
    Du vet att ditt mål är att locka andra användare att köpa Kinectimals på grund av ditt betyg, du misslyckas med det... Tänk på det, gör om, gör rätt
     
  • Skrivet av: fookUnb
    2011-01-01 16:07
    Stycken, en sak i taget, handling
     
  • Skrivet av: 420
    2011-01-02 16:32
    Snipshooter: Har du ens provat kinect ?
     
 
Mitt betyg:8/10
1 medlemsrecensioner
Samlat betyg:8/10
Info
Omröstning Vilket av dessa spel ser du mest fram emot i september?
  • 55% Destiny
  • 1% Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
  • 9% FIFA 15
  • 0% Gauntlet
  • 4% Infamous: First Light
  • 12% Hyrule Warriors
  • 8% NHL 15
  • 10% The Sims 4
  • 1% Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade




0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +