Svenska
MEDLEMSRECENSION

Iron Man 2

Efter att äntligen ha sett en av de bästa filmerna någonsin (Iorn Man 2 menar jag då såklart), så var jag bara tvungen att köpa mig spelet så fort som möjligt.

I väldans hype satte jag spelet i min xbox och drog igång och tro mig, det här spelet var VERKLIGEN värt sina slantar (tillskillnad från Cataklysm)

du Spelar som ¨Tony Stark a.k.a Iron Man som är på ett uppdrag att stoppa en ond iron Man från att förstöra staden. sen finns det en massa andra skurkar som mer än gärna vill göra livet surt för Tony. Storyn är riktigt intressant och alla stora voice actors från filmen gör sina roller.

Men nu till det vikitga: gameplayen: den är sjukt rolig och man kan göra allt från att slå sönder fiender i närstrid till att skjuta med en massa galna vapen och slå ihjäl fiender med coola vapen. dEt är askul och riktigt varierat

ibland får man också spela som iron mans brorsa War machine och han är minst lika häftig som sin kompis. Han har en massa stora vapen och tål mer än sin bror.

ibland får man också slåss emot bossar som är rikitgt stora och farliga men det kan man oftast lösa med ett par kvicka slag emot deras savaga punkt.

det finns ingen multiplayer vilket kan vara lite synd, men det gör egentligen ingenting eftersom det finns mcyket att låsa upp: nya dräkter och annat. Jag har spelat igenom spelet två gånger och redan och jag har inte tröttnat alls.

innehållandes allt från en grym story och en riktigt bra kampanj till en massa unlockalbes och cool gameplayy kan jag garantera att alla som gillar actionspel kommer ÄLSKA Iron Man 2!

+ plus; massa coola vapen, bra voice atcing och maffiga bossar

- minus ingen multiplayer, men det gör egentligen ingenting

Köp, köp, KÖP! Du kommer inte att ångra dig!

Samlat betyg: 4.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10